Primer pla d'Amador Mohedano amb un barret blanc

Amador Mohedano toca fons: expliquen per què no pot tenir més fills

Amador Mohedano ha tingut molts problemes

Amador Mohedano coneix millor que ningú com funciona la premsa del cor perquè ha format part de projectes històrics. És germà de Rocío Jurado, una artista que ha col·laborat amb els millors programes de la crònica social. La diferència és que ella ho feia de manera gratuïta i la seva família no deixa de guanyar diners venent intimitats.

Amador Mohedano s'ha assegut diverses vegades al Deluxe i ha creat així una guerra amb la seva exdona que encara no s'ha resolt. Rosa Benito dona la cara per ell quan cal, però sempre manté les distàncies i no el vol perdonar. Segons expliquen, Mohedano es va quedar amb part dels diners que va guanyar a Supervivientes 2012 i li va generar deutes importants.

Amador, seguint la informació aportada per Lydia Lozano, no es va portar bé amb la mare dels seus fills i ella no el perdonarà mai. Al portal Chafarderías han fet un pas més: asseguren que Rosa volia tenir més descendència, però va haver de canviar de plans. El seu exmarit no va estar a l'atura i va haver de separarse'n, per això no va fer el pas definitiu.

Segons Chafarderías, Amador no ha pogut tenir més fills perquè es va separar de Rosa Benito en un moment inadequat. Suposadament, volien ampliar la família, havien resolt els deutes i no tenien cap preocupació. Tanmateix, a Sálvame van començar a desfilar una legió de presumptes amants que van dinamitar el matrimoni.

Mohedano va tenir prou problemes amb la seva família, fins i tot la seva filla Chayo el va acusar de no haver gestionat bé la seva carrera. Aleshores era representant i aquesta crítica el va enfonsar perquè es va quedar sense clients. Per aquest motiu va canviar de professió: es va fer empresari i va muntar diverses discoteques a Chipiona, encara que cap ha funcionat.

Amador Mohedano acusat d'enganyar la seva ex

Amador sempre ha donat la cara, mai no s'ha amagat perquè sap que el més important és aclarir els rumors. Rocío Jurado li va ensenyar a ser amable amb la premsa, per això sempre atén tots els reporters, inclosos els de Sálvame. Tanmateix, no n'hi ha prou: el públic vol més informació perquè hi ha massa preguntes sense resposta.

Mohedano ha estat acusat d'aprofitar-se de la fama mediàtica de la seva dona, fins i tot la mateixa Rosa va alimentar els rumors. Suposadament, va amagar el seu contracte de Supervivientes 2012 perquè ell no el veiés, això explica Kiko Hernández. La col·laboradora va assegurar que el seu ex li portava els comptes i que d'un moment a l'altre va descobrir que hi havia errors.

L'oncle de Rociíto vol ser discret, però no pot amagar que la seva vida està plena de misteris sense resoldre. No ha tingut més descendència, encara que és cert que té una relació fabulosa amb tots els petits, sobretot amb Chayo perquè han treballat junts, malgrat que la cantant no estigués d'acord amb la gestió.

Imatge d'Amador Mohedano a plató.
Amador Mohedano té molts enemics. | Mediaset

Amador Mohedano ha fet una promesa

Amador sap que Sálvameés territori hostil perquè tots els col·laboradors defensen Rociíto, però ha fet una promesa. Assegura que, quan Carrasco desaparegui i hagi explicat tota la història, arribarà el seu torn i concedirà una entrevista. Pretén desmentir la seva neboda i presumeix de tenir proves i documents que no en deixaran cap dubte.

Mentrestant, Mohedano s'ha dedicat a parlar amb diversos 'youtubers' i ha reconegut que sent «odi» per Fidel Albiac. Considera que és responsable de tot allò que ha passat i no li perdona que jurés amb la feina. Diu que va planejar una trama per quedar-se amb la direcció de l'última gala que La más grande va vendre a TVE.