Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Amaia Montero seriosa

Amaia Montero ensenya el seu cos en plena recuperació: tothom es fixa en el mateix

Amaia Montero continua lluitant dia a dia

Ninguú no ha pogut esborrar del cap aquella fotografia que es va moure a les xarxes socials com la pólvora. Hi apareixia Amaia Montero, l'antiga cantant de La oreja de Van Gogh, estava visiblement trista. Aquesta instantània en blanc i negre va espantar molt els seguidors, que no han parat de preocupar-se per la seva artista favorita ni un sol dia.

Què ha passat amb Amaia Montero des de la publicació d'aquella fotografia? Molts van pensar que era una estratègia de màrqueting més per al llançament del seu nou disc, però no va ser així.

Va haver de sortir el productor musical de la cantant, Aurelio Manzano, per assegurar que «ningú està banalitzant res, no forma part de cap campanya promocional ni de màrqueting. Sentim molta precaució perquè estem davant d'un tema delicat de salut», va exposar en un comunicat que intentava desmentir possibles rumors i fer callar certes suposicions.

L'estat actual de la cantant Amaia Montero

Des del 14 d'octubre, dia en què va pujar la fotografia de què es parla tant, no s'ha tornat a saber res d'Amaia a les xarxes socials. En va desaparèixer també per recomanació de tots aquells que l'estimen. Tanmateix, l'artista ha estat activa al seu perfil de TikTok on ha publicat vídeos antics seus sobre l'escenari, en què canta moltes de les seves cançons més conegudes com ara Quiero ser, Darte mi vida o Palabras.

«Si l'esperança és l'última cosa que mor i encara no l'he perduda, de què em serveix la vida?», paraules que escrivia l'artista i que van acompanyar la fotografia. Amb la publicació van saltar totes les alarmes. Les persones encara tenien molt recent la mort de Verónica Forqué i van pensar que el mateix podia estar passant-li a la cantant. Idoia Montero, germana de l'artista, va reconèixer que era depressió i que necessitaria tractament.

Fa dies, es coneixien notícies de la cantant publicades per El Español. Algú proper hi havia exposat que es trobava «bé», encara que estava en un moment «complicat». Una situació que estava suportant amb «la seva mare i un exèrcit d'amigues».

Foto d'Amaia Montero
Amaia Montero continua recuperant-swe | Europa Press

«Va millor i està bé», va confessar la font propera i anònima a l'artista. A més, ha revelat que Amaia està desitjant que es publiqui el seu nou àlbum: «És la seva il·lusió més gran i està bolcada en la feina i que tot surti bé». Aquesta persona també ha reconegut que Amaia sempre ha estat «molt sensible i no ho ha passat gens bé en alguns moments. No només per les crítiques de les xarxes i el físic i altres, sinó per la mort del seu pare».

L'ex d'Amaia Montero es pronuncia sobre la malaltia de l'artista

Ara qui ha parlat d'ella ha estat la seva exparella, Gonzalo Miró. «Amaia és una gran persona amb un cor que no li cap al pit», va assegurar la seva parella des del 2009 fins al 2011. «Tots tenim males èpoques. Jo l'estimo molt, ja ho sabeu», va expressar el presentador i fill de Pilar Miró, que li va enviar un clar missatge perquè es recuperi aviat.

Així que, pel que s'ha pogut conèixer, Amaia Montero s'està recuperant i continua centrada en la seva faceta com a cantant. Té pendent la publicació d'un nou àlbum, en què potser, una de les seves noves cançons, pugui tractar d'aquest malson que està vivint. És un procés lent que necessitarà paciència i dedicació per part de l'artista i de les persones que l'estimen. De segur que ben aviat la podrem tornar a sentir amb noves cançons i lletres.