Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Miguel Torres

Daniella Bustamante assenyala el seu padrastre i revela tota la veritat

Daniella Bustamante només vol el millor per a la seva mare

Daniella Bustamante s'ha quedat sense paraules en veure com és en realitat el seu padrastre, Miguel Torres. I és que, després de les últimes declaracions públiques, la filla de Paula Echevarría per fi coneix tota la veritat sobre l'actual relació de la seva mare.

No hi ha cap dubte que aquesta it girl està passant per un dels moments personals més dolços de la vida. Després del seu sonat divorci amb David Bustamante, l'actriu va tornar a trobar l'amor amb aquest conegut exjugador de futbol.

Primer pla de Paula Echevarría
Paula Echevarría és la nova estrella de Telecinco | Europa Press

I, encara que en el terreny del sentimental no li va gens malament, la mare de Daniella Bustamante tampoc no es pot queixar de la seva prometedora carrera professional. I és que, a més de posicionar-se com una de les influencers més seguides i cotitzades de les xarxes socials, la Paula ha fet el salt a la petita pantalla.

El 5 de setembre passat, Got Talent Espanya va donar el tret de sortida a la seva última edició i, com a novetat, aquest famós concurs de talents ha tingut l'oportunitat de comptar amb la participació de Paula Echevarría.

L'actriu és una part fonamental dins del jurat d'aquest format. I és que, gràcies a la seva extensa carrera professional i a la seva repercussió a les xarxes socials, la mare de Daniella Bustamante s'ha convertit en la gran carta de Telecinco.

Tot i que, al principi, va reconèixer que estava «una mica nerviosa» per ser «la nova alumna de la classe», la veritat és que ha sabut adaptar-se molt bé a la mecànica de programa.

«Got Talent Espanya ja fa uns quants anys d'èxit i els meus companys fa molt de temps que estan junts, però els conec a tots tres. Són genials i estic segura que encaixarem a la perfecció», va assegurar durant la seva presentació oficial.

Foto de Paula Echevarría i Dani Martín a Got Talent
La influencer ha sabut encaixar molt bé dins de l'equip | Telecinco

Uns dies abans de començar aquesta nova edició, i a través del seu compte d'Instagram, la influencer també els va voler dedicar unes paraules a tots els seus companys. «Si hi ha alguna cosa en aquest programa és talent, començant per aquest grup de gent que m'acompanya. Afortunada de formar part d'aquest equip».

Ara, i arribant a l'equador del programa, Daniella Bustamante ha tingut l'oportunitat de saber què és el que opina Diego Torres de l'actual treball de la seva mare.

Daniella Bustamante no pot estar més orgullosa

Daniella Bustamante se sent afortunada que la seva mare hagi trobat l'amor al costat de l'esportista. I és que, malgrat que li hagués agradat que la relació dels seus pares fos diferent, la veritat és que, avui dia, la jove està molt unida al seu padrastre.

Per això, no ha pogut evitar emocionar-se al veure l'última fotografia que Miguel ha compartit a les seves xarxes socials.

Daniella Bustamante Miguel Torres
Daniella Bustamante llegeix el missatge que ha dedicat Miguel Torres a la seva mare | INSTAGRAM @PAU_ECHE

Aquest dimarts, 22 de novembre, a la nit, s'ha emès una nova entrega de Got Talent Espanya i el padrastre de Daniella Bustamante no ha volgut deixar passar l'ocasió per dedicar unes paraules a la mare de la filla.

A través de les històries d'Instagram, l'exfutbolista ha compartit amb tots els seus 'followers' una instantània en què mostra una part del saló de casa seva. Però el que més ha cridat l'atenció ha estat el programa que tenia posat a la televisió.

I és que tot apunta que la parella de la Paula no es perd cap de les seves intervencions a la petita pantalla i ha aprofitat l'emissió d'aquest dimarts per mostrar-li tot el seu suport.

«Com mola!», ha escrit Torres, al costat del compte oficial del programa i a la instantània en què es veu el jurat del format.

Com s'esperava, la mare de Daniella Bustamante no ha trigat a compartir aquest bonic detall amb els seus més de tres milions de seguidors, a través del mateix canal que ha fet servir el seu noi.