Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pipi Estrada

Pipi Estrada revela per què han detingut la seva ex Miriam Sánchez

Pipi Estrada ha trencat el seu silenci davant de la gravetat de la situació

Pipi Estrada es va convertir en un personatge de la premsa rosa per dues relacions sentimentals: una amb Terelu i una altra amb Miriam Sánchez. I aquesta última dona, amb qui té una filla, l'ha posat una altra vegada al focus mediàtic.

Sí, perquè s'ha volgut saber què pensa de l'últim aldarull de l'actriu porno que ha fet que acabés al calabós. Ell ha trencat el seu silenci per explicar què opina del que ha passat i de la situació que viu la seva ex.

Pipi Estrada s'assabenta de l'últim conflicte de Miriam

El col·laborador de Sálvame va protagonitzar fa uns mesos unes controvertides imatges amb Miriam, en què aquesta li llençava uns cables i l'insultava. I, ara, la que va ser guanyadora de Supervivientes ha tornat a deixar clar que no està bé, ja que ha acabat a la presó.

A Fiesta és on s'ha revelat que l'ex de Pipi ha estat detinguda després de protagonitzar un aldarull amb la seguretat d'un local. Pel que sembla, segons Jorge Pérez, «els porters la conviden a marxar perquè es troba en un estat alterat. I fins i tot possiblement estava molestant alguns dels clients».

«Ella es nega, de manera que procedeixen a trucar a la policia local, que arriba al lloc dels fets i intenta convèncer-la que se'n vagi. Això fa que es torni més agressiva i al forcejament arriba a mossegar un dels agents».

El resultat ha estat que ella ha estat portada a l'hospital i d'allà al calabós, per passar després a disposició judicial. Tot per aquesta suposada agressió que la duria a ser acusada d'un delicte de resistència i atemptat contra els agents de l'autoritat.

Pipi Estrada trenca el silenci

El periodista esportiu s'ha assabentat de la situació que ha protagonitzat la seva ex i sobre aquest fet ha volgut preguntar-li la premsa. I ell, com recull Semana, ha decidit parlar: «Això no és un plat de bon gust. Me n'he assabentat i és una cosa desagradable».

«No he parlat amb la família perquè estic una mica decebut després de les últimes declaracions que es van fer sobre mi. A ella sempre li he tingut afecte, m'ha transmès molta tendresa i, per descomptat que, malgrat tot, li desitjo el millor. Espero que surti d'aquest assumpte lleig, és una fotografia desagradable, però tots tenim cinc minuts dolents a la vida».

Miriam Sánchez i Pipi Estrada
Pipi Estrada s'ha mostrat preocupat pel que li ha passat a Miriam. | Europa Press
 

Això sí, ha explicat que sap que ha estat al calabós i que li sembla «una pena» que una dona «tan valorada, respectada, admirada i tan desitjada» protagonitzi aquestes situacions.

Així mateix, Estrada ha manifestat que espera que aquest episodi tan tèrbol «li serveixi per reflexionar i per adonar-se que no pot continuar així». A això ha afegit: «Espero que això sigui el punt final a tots aquests capítols desagradables, que es posi les piles».

Imatge de Pipi Estrada posant de perfil al carrer.
Pipi Estrada està patint perquè el que ha passat afecta la seva filla. | Instagram: pipi_estrada
 

En aquest punt, ha reconegut que, si el que ha passat li fa mal, és «per la meva filla. Una adolescent té un mòbil amb què obre el món sencer, li salta la notícia i m'ha preguntat. Jo li he dit que parlés amb Fernando, la parella de Miriam, a veure què havia passat».

«Acabo de deixar la meva filla a l'autobús, que se'n va a l'internat de Sigüenza i l'he deixat capcot», explicava Pipi, qui seguia parlant per explicar que és una cosa normal, ja que ha vist com ha passat una cosa molt fora de lloc amb la seva mare.