Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jorge Javier Vázquez.

Jorge Javier Vázquez es gasta 1,5 milions d'euros mentre perilla la seva feina

Jorge Javier fa una important inversió en un moment delicat

Jorge Javier Vázquez ha decidit gastar-se 1,5 milions d'euros, i possiblement ho ha fet en el moment menys oportú. El seu lloc de feina no està garantit i en qualsevol moment podrien prescindir d'ell a Sálvame. En qualsevol cas, ha optat per arriscar-se i fer una inversió important.

El badaloní acaba d'ampliar el seu patrimoni amb la compra d'un nou habitatge, que és una autèntica mansió, com assenyala la revista Diez Minutos. Es troba a pocs metres de la seva residència habitual, que es localitza en un municipi del nord de Madrid. L'havia adquirida el 2010 i més d'una vegada l'ha mostrada en publicacions o a les xarxes socials.

Jorge Javier no ha volgut marxar gaire lluny. La seva nova propietat està molt a prop de la casa on viu. Allà sembla que troba la tranquil·litat i calma que tant li agrada.

Pel que sembla, la va adquirir el mes de setembre passat, després de tornar de vacances. Ja faria un temps que volia comprar-la, però no va ser fins fa un parell de mesos quan es va decidir prendre la decisió. Compta amb un terreny de 2.418 metres quadrats i disposa de dues plantes.

Apareix registrada com a edifici-hotel i té una zona d'entrada amb garatge i vestíbul que permet l'accés a la planta baixa. A la primera planta hi ha les habitacions, però la intenció del presentador és renovar-la del tot i fer-la al seu gust.

Foto de Jorge Javier Vázquez a la gala final de 'Supervivientes 2022'.
Jorge Javier Vázquez va decidir comprar una casa nova. | Mediaset
 

Sobretot perquè no té la distribució típica d'un habitatge. Estava pensada, com esmentàvem anteriorment, per ser un edifici-hotel. Per tant, el més probable és que decideixi enderrocar-la i construir-la de zero per treure'n més rendiment.

Jorge Javier Vázquez encara no ha començat les obres, però tampoc vol desaprofitar el terreny. Per això, aprofita les zones verdes que té perquè es desfoguin els seus animals.

Entre ells, els seus gossos i el seu burro Fortunato. Aquest últim arribava fa molt poc a la seva vida i ha trobat acomodament en aquesta nova finca.

La revista explica que el comunicador de Mediaset va haver de fer un important desemborsament per aconseguir aquest immoble. En concret, parlen d'1,5 milions d'euros. Per concretar la compra, va haver de demanar una hipoteca que ronda l'import total.

El mateix va passar fa dotze anys, quan va adquirir la casa on resideix actualment. També va haver de passar pel banc perquè li concedissin un préstec, que havia pujat als 2 milions. Es tractava d'una mansió de 465,72 metres quadrats, construïda sobre una parcel·la de 2.316 metres.

Gràcies a la seva feina a la televisió, ha pogut fer front a les quotes de la hipoteca durant aquest temps. També li han anat bé les coses al teatre i amb els llibres.

Jorge Javier Vázquez veu perillar el seu lloc de feina

Jorge Javier Vázquez continua molt atent a les audiències. En el cas de Sálvame, la pèrdua d'espectadors ha estat constant des de fa un parell d'anys. El format sembla que està patint un desgast després de tant de temps en antena.

Però el problema s'ha estès pràcticament a tots els espais de la cadena. La majoria han estat relegats a una segona posició en detriment dels de la competència.

Jorge Javier Vázquez amb els seus gossos
La nova casa de Jorge Javier disposa d'un terreny molt ampli.. | Instagram (@jorgejaviervazquez)
 

L'únic consol que li queda al badaloní és algun reality com Supervivientes. Es presenta com l'única solució que li permet guanyar terreny, encara que cada cop menys. El públic demana nous formats i, possiblement, noves cares.

Jorge Javier Vázquez ja ha advertit alguna vegada que li va passar pel cap deixar la televisió. Tot i això, malgrat el seu fugaç pas pels teatres, els platós han estat el seu principal suport durant els últims anys.