Primer pla de Belén Esteban plorant

Belén Esteban confessa com ha acabat el divorci que tant li preocupava

Belén Esteban està cansada de mirar cap a un altre costat

Belén Esteban és la persona que millor coneix com funciona Telecinco perquè fa més de 20 anys que és l'estrella de la cadena. La seva vida privada ha nodrit molts programes i ara no pot fer res més que assumir-ne les conseqüències. El problema és que el seu marit no és amic de la popularitat. Per això, s'està esforçant per passar de personatge a comentarista.

Belén Esteban ha explicat com ha acabat el divorci que li havia llevat el son: el de la seva amiga Anabel Pantoja. Creu que Omar Sánchez, exmarit de la sevillana, «està fent el ridícul» perquè no fa res més que cridar l'atenció. S'alegra del que li passi de bo, però prefereix mantenir les distàncies perquè creu que s'està equivocant.

Anabel Pantoja
Anabel Pantoja és conscient del problema | CatalunyaDiari

Belén ha explicat que la separació ha acabat malament, ja que no ha estat tan idíl·lica com tots dos volien. Tant Omar com Anabel s'han fet retrets mutus i ara només els queda enfrontar-se a la situació actual. El surfista ha trobat l'amor a un programa de televisió i suposadament està encantat amb la seva nova vida.

Belén és l'única que sabia el que pretenia fer la neboda d'Isabel Pantoja: sempre va tenir clar que es quedaria a Madrid. Li han preguntat molt per aquest assumpte, però ella mai no ha explicat res per protegir la seva amiga. Tot i això, la revista Lecturas ha tret a la llum una informació delicada: Anabel ha llogat un pis per 1.500 euros.

Esteban ha recordat a tots els detractors de la 'influencer' el que van dir quan es va enamorar de Yulen Pereira. «Anabel fa la seva vida amb Yulen,  la persona per qui ningú posava la mà al foc, i a dia d'avui segueixen junts», comenta a Sálvame. Està convençuda que Omar està fent coses per «molestar»” la seva ex, com ara copiar l'estil de Yulen.

Belén Esteban exigeix respecte per la situació

Belén reconeix que el panorama és sucós i entén que els seus companys ho hagin de comentar, però exigeix respecte i precaució. Està en joc l'estabilitat d'Anabel i no consentirà que ningú li faci mal, ni tan sols els col·laboradors de Sálvame . El que encara té més clar és que no permetrà que Omar Sánchez continuï fent de les seves.

Betlem Esteve
Belén Esteban és la millor tertuliana de Telecinco | GTRES

Esteban creu que està provocant una cosa rara perquè suposadament ell no volia formar part de la televisió. Sembla que ha canviat d'opinió i que ara està encantat, ja que no deixa de protagonitzar conflictes als platós. La seva nova xicota es diu Marina i també és famosa, així que tot fa pensar que vol augmentar la seva popularitat.

«Jo no m'ho crec», comenta Esteban sobre la relació entre el surfista i Marina. Promet que li encantaria estar equivocada perquè al seu moment també va tenir relació amb el canari i li va tenir afecte. Recordem que va ser l'única tertuliana de Sálvame que va estar al casament, celebrada a l'illa La Graciosa.

Belén Esteban ha seguit el consell del seu marit

Belén té clar el que és just i el que no, però està intentant portar les seves guerres personals de la manera més discreta possible. El seu marit li ha recomanat que no sigui tan passional perquè al final s'acaba patint per assumptes que no li corresponen. I és que la separació de la seva amiga li preocupa molt perquè vol que tot surti bé.

Esteban sap millor que ningú que la neboda d'Isabel Pantoja encara no ha resolt la seva situació. Tenia negocis amb el seu ex i han de signar ràpid per legalitzar la situació.