Primer pla de Beatriz Trapote.

Beatriz Trapote no pot més i revela la seva trista realitat

Beatriz Trapote salta en defensa del seu marit i protagonitza un dur enfrontament amb una col·laboradora

Beatriz Trapote ja no pot més. I és que en tot aquest temps que el seu marit, Víctor Janeiro, porta concursant a Pesadilla en El Paraíso, la periodista ha hagut de bregar amb totes les crítiques cap al pare dels seus fills.

Sobretot des que la madrilenya es troba defensant el germà de Jesulín a plató. Evidentment, en ser defensora del torero, fins i tot Beatriz Trapote s'ha guanyat alguna enemistat a la petita pantalla.

Sens dubte, una dura situació que ha hagut de viure la periodista i que encara, a hores d'ara, ha de continuar aguantant. Tot i que semblava indicar que això no podia anar a pitjor, la veritat és que, finalment, així ha estat. I és que la dona del dretà ha arribat al seu límit perquè ha protagonitzat amb una reconeguda col·laboradora de Telecincoun fort aldarull que no ha deixat ningú indiferent.

Imatge de Beatriz Trapote
Beatriz Trapote ha parat els peus a una tertuliana | TELECINCO

Beatriz Trapote, a peu de guerra contra una col·laboradora estrella de Telecinco

Des que es va estrenar Pesadilla en el Paraíso fa uns mesos, Beatriz Trapote ha estat testimoni de totes les crítiques que ha rebut el seu marit pel concurs que està fent. I és que molts tertulians del format asseguraven que el torero amb prou feines tenia presència a l'espai, ja que amb sort apareixia en algunes de les escenes gravades del 'reality'.

Entre tots aquells que s'han posicionat en contra de l'oncle d'Andreíta hi ha Nagore Robles, una de les col·laboradores estrella dels debats. De fet, només començar el marit de Beatriz Trapote aquesta aventura, l'exnòvia de Sandra Barneda va ser una de les primeres a carregar durament contra ell a causa de la seva actitud en el concurs.

«Víctor és una estafa de concursant!», va esclatar públicament alguna vegada. Sens dubte, unes paraules que mai  han agradat, evidentment, a la madrilenya, que abans de res ha defensat a capa ia espasa el pare dels seus fills.

Tot i això, en l'última gala emesa, la tensió que hi ha entre elles va créixer considerablement quan l'exsupervivent va començar a defensar, de nou, el concurs de Víctor Janeiro. «No ens interessa, ha fet una pregunta que a ningú no li interessa, però el cas és parlar de Víctor quan no està generant res», deia Robles a Beatriz Trapote.

Unes paraules que no van dubtar a ser rebatudes per la nora de Carmen Bazán. «Quan sigui guanyador l'hauràs d'aplaudir», llançava la dona del torero. «No aplaudiré a qui no s'ho mereix, segueixo pensant que és una estafa de concursant», assegurava contundentment la biscaïna.

«Estafa de col·laboradora ets tu, que hauries d'anar a la granja per poder parlar del que s'hi viu», li contestava la periodista. Després d'aquest dur enfrontament, Beatriz Trapote ha acabat llançant una altra pullita a la col·laboradora. «No et veig en els realities, m'avorreixes», tancava.

Nagore Robles somrient a un photocall
La basca sempre ha estat molt crítica amb el marit de Beatriz Trapote | Mediaset

Beatriz Trapote, al límit per una injustícia que s'està cometent amb el marit

Encara que aquest conflicte que hi va haver entre Beatriz Trapote i Nagore Robles va acabar, la veritat és que la primera va continuar sent donant que parlar per un clar motiu. I és que la madrilenya no va dubtar a denunciar públicament el format pel poc protagonisme que li estaven donant al seu marit.

Un malestar que més d'una vegada ha expressat de manera pública a l'espai, ja que considera que estan emetent molt poc contingut del torero.

«Aquí hi ha un problema molt gran. Al meu Víctor no el treuen i no el tenen posat ni a les fotos, però jo sé per què», començava dient. Això sí, segons explica ella, això és perquè no volen «cremar la seva imatge per quan sigui guanyador».