Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isa Pantoja somrient a càmera

Isa Pantoja deixa de parlar de l'embaràs pels problemes de salut

Isa Pantoja rep una inesperada informació que l'obliga a canviar de plans

Isa Pantoja s'assabentava ahir a la tarda d'una notícia que la va preocupar per l'estat de salut d'algú molt proper a ella. La filla de 'la tonadillera' veia a Sálvame que la cantant era a l'hospital Infanta Luisa acompanyada pel seu germà Agustín.

Va ser una inesperada informació que arribava setmanes després que Kiko Rivera patís un ictus que va deixar la intèrpret de Marinero de Luces molt angoixada. Ara, diversos testimonis asseguren haver vist Isabel Pantoja entrant a la clínica i totes les alarmes han saltat.

Isa Pantoja rep una notícia preocupant

Isa Pantoja s'enfronta de nou a un nou revés a la família. Després d'haver estat rebutjada públicament pel seu germà quan va patir l'ictus, ara la col·laboradora ha rebut un nou revés que arriba just quan els rumors d'embaràs de Chabelita van començar a cobrar força després d'un vídeo publicat per la parella.

Dimarts passat, Sálvame connectava en directe amb José Antonio León, que era a Sevilla i anunciava l'última hora sobre 'la tonadillera'. Pel que sembla, aquesta havia estat vista anant a un hospital al costat d'Agustín.

Pla mitjà d'Isa Pantoja a un plató de Telecinco
Isa Pantoja sap que la seva mare ha anat a l'hospital | Telecinco

«Estic a les portes de l' 'Infanta Luisa'», començava explicant el reporter. Dos testimonis asseguraven haver vist entrar la mare d'Isa Pantoja a l'àrea de traumatologia «afligida per forts dolors». «Era normal que cridés l'atenció perquè no s'ha tret les ulleres i el seu germà venia en xandall, era molt fàcil reconèixer-los a tots dos», explicava.

La presència de la cantant a la clínica va aixecar un gran malestar entre els malalts, que asseguraven que «potser l'han colat». Tot va passar cap a les quatre de la tarda, quan Isabel va fer acte de presència saltant-se la cua que en aquell moment hi havia a traumatologia.

Primer pla d'Isabel Pantoja
Isabel Pantoja acudeix a urgències per un fort mal d'esquena | GTRES

Tot i això, segons el reporter, l'assegurança privada de la cantant hauria estat clau perquè l'atenguessin amb rapidesa. «Els que tenen assegurança privada saben que et van encaixant com poden quan vas sense cita i no crec que s'hagi colat», defensava León.

La raó que l'hauria portat directament a urgències es devia a «un mal d'esquena» que 'la tonadillera' no podia aguantar. Aquesta malaltia  arriba just quan li falta poc per reiniciar els seus concerts i  podria servir de 'justificació' per no pujar als escenaris.

Isa Pantoja posposa el seu desig de ser mare

Isa Pantoja encara no té clar el moment ideal per tornar a ser mare. La mateixa col·laboradora va confessar el seu desig de donar-li un fill a Asraf, però la veritat és que les polèmiques familiars no li ho posen fàcil.

D'una banda, encara continua distanciada del seu germà, que es va negar a veure-la quan va patir l'ictus. Va assegurar que Chabelita només volia fer un paper davant de les càmeres, cosa que no li va agradar gens bé i va decidir allunyar-se.

Imatge d'Asraf Beno i Isa Pantoja abraçats
Isa Pantoja posposa la seva maternitat fins que tot se solucioni | Europa Press

D'altra banda, la delicada situació de la seva mare li preocupa. Sap que va patir molt en no poder anar a visitar Kiko i ara aquest revés de salut complica les coses. La cantant arrossega des de fa mesos una depressió que l'ha portat a aïllar-se de tot a Cantora.

De fet, va ser la seva filla qui va confessar a El programa de Ana Rosa que la seva mare «passarà el Nadal sola». Tot i que mare i filla mantenen el contacte, la vídua de Paquirri no desitja més companyia que la del seu germà Agustín.

Massa fronts oberts i una família trencada que impedeixen que Isa es pugui plantejar viure un embaràs amb il·lusió i alegria. «De moment, no», van afirmar conscients que encara no estan preparats per donar un germà a Albertito.