Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Amaia Montero seriosa

Amaia Montero: la seva família decideix parlar i explica què està passant

Amaia Montero segueix sense donar senyals de vida i el seu entorn dona la darrera hora sobre el seu estat

Amaia Montero segueix preocupant tots els seus seguidors un mes després de publicar una fotografia que va fer saltar les alarmes. L'excantant de La Oreja de Van Gogh va compartir amb els seus més de 500.000 seguidors una publicació que confirmava que estava passant un moment delicat.

La imatge i les paraules que l'acompanyaven van fer créixer l'angoixa de tothom, però Amaia no va respondre. Ja ha passat un mes des que la va publicar i segueix sense haver-hi cap rastre d'ella. Tot i això, una persona molt propera ha trencat el seu silenci i ha explicat en quin punt es troba Montero.

Foto d'Amaia Montero
Amaia Montero està preparada i desitja tornar als escenaris | Europa Press

Amaia Montero i l'última hora sobre el seu estat

Amaia Montero segueix sense voler pronunciar-se sobre el moment delicat que sembla estar travessant. La seva foto amb aspecte demacrat, sense pentinar i amb evidents signes de cansament encara es pot veure al seu perfil d'Instagram. A aquesta imatge cal sumar-hi un missatge enigmàtic que va fer que la preocupació per ella augmentés de manera notable.

«Si l'esperança és l'última cosa que mor i encara no l'he perdut, de què em serveix la vida?», va escriure acompanyant la instantània. Ràpidament els mitjans es van fer ressò d'aquesta mena de crida d'auxili a què van respondre els seus seguidors i companys de professió.

Idoia, la germana d'Amaia, va preferir guardar silenci i deixar que fos ella qui expliqués què li estava passant, si així ho desitjava. Però, un mes després, la de Guipúscoa segueix sense revelar el seu estat de salut i sense publicar res a les xarxes socials.

Només comparteix coses relacionades amb el seu darrer treball musical, però res que aclareixi què li passa realment. No obstant això, una persona molt propera sí que ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat a tots els que aprecien Amaia.

Tal com publica El Español, la basca «segueix millor i està bé» i segueix centrada en la seva feina desitjant tornar als escenaris. «És la seva il·lusió més gran i està bolcada a la feina i que tot surti bé», afirma la font.

El dolor insuperable d'Amaia Montero

Amaia Montero fa temps que no es troba bé d'ànims tal com va revelar la seva germana a Espejo Público després de la seva polèmica publicació. «No ho ha passat gens bé en alguns moments, no només per les crítiques de les xarxes i el físic, sinó per la mort del seu pare».

El mateix confident apunta a la mort del pare de la intèrpret de Muñeca de trapo com l'inici del declivi personal. Una absència que Amaia no ha pogut pair i que encara li està causant un dolor massa gran per fer-hi front.

Primer pla d'Amaia Montero.
Amaia Montero no va superar mai la mort del seu pare | GTRES

Tot i que han passat 13 anys des que el seu pare va morir, a Montero se li va clavar el dolor i l'ha estat arrossegant durant anys. «Només ho superaré el dia que ens tornem a trobar», publicava a l'aniversari de la seva mort. A més, aquest cop dur va coincidir amb la seva separació de La Oreja de Van Gogh, un cúmul de situacions que han acabat per passar-li factura.

Però si hi ha algú que preocupa la família a part d'Amaia, és la seva mare. Pilar sent devoció per les filles i aquestes sempre han vetllat pel seu benestar. L'entorn de la cantant vol evitar que els rumors i especulacions arribin a orelles de la mare de Montero i l'estan protegint.

De moment, l'artista continua sense explicar com es troba realment en un intent de mantenir la vida privada allunyada del focus mediàtic. Per a Amaia, diferenciar aquestes dues parts de la seva vida és primordial i no desitja que es barregin.

Almenys queda clar que hi ha una millora en el seu estat de salut i que, d'aquí poc, reprendrà els seus compromisos professionals.