Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sonsoles Ónega somrient.

César Vidal, el xicot de Sonsoles Ónega, ja sap que la relació s'ha trencat

César Vidal és conscient que res no tornarà a ser com abans

César Vidal, el xicot de Sonsoles Ónega, és conscient que la relació entre la seva parella i una de les dones més influents d'Espanya s'ha trencat per sempre.

L'estrena d'Y ahora Sonsoles, el nou programa d'Antena 3, no ha deixat ningú indiferent. A més de comptar amb la col·laboració estrella d'Esther Doña, la que va ser una de les presentadores més estimades de Telecinco ha tingut l'oportunitat de treballar, colze a colze, amb Carmen Lomana.

Tot i que els fets apunten que les coses no han sortit com la dona de César Vidal esperava. Durant l'emissió d'aquest dijous, 10 de novembre, tots els seguidors del format es van adonar d'un petit detall: la socialité amb prou feines va poder participar a la tertúlia. Per això, abans d'acomiadar-se dels col·laboradors, Sonsoles Ónega es va voler disculpar amb Lomana. «Carmen has parlat molt poc, hem de solucionar coses», va assegurar Ónega.

«A veure… Per no fer res, no vinc», va recriminar la televisiva, mentre un dels seus companys donava tota la culpa a la directora del programa. «Vull parlar amb Carmen perquè té raó. S'hauria d'arreglar això», va apuntar Sonsoles Ónega, a continuació.

Imatge de Sonsoles Ónega amb cara de sorpresa al seu nou programa d'Antena 3
Sonsoles Ónega sap que ella va estar incòmoda | Atresmedia

«No hi ha res a arreglar, però a mi m'agradaria venir des del principi per parlar, perquè crec que tinc prou criteri per parlar el que parleu aquí», es va queixar Lomana, amb cara de pocs amics. «M'és igual. Si molesto me'n vaig, però no vull venir a fer el 'paripé'».

Després d'aquest moment tens, la socialité va abandonar el plató d'Antena 3 i va anar a les seves xarxes socials per explicar amb tot luxe de detalls els motius que l'han portat a trencar tots els llaços professionals que l'unien a Sonsoles.

César Vidal i Sonsoles Ónega no s'esperaven aquesta reacció

El que menys es podia imaginar César Vidal era que Carmen Lomana explotés com mai a les xarxes socials. A poques hores de finalitzar l'últim programa, la socialité va anar a Instagram per anunciar una inesperada notícia. I és que, després d'una intensa reflexió, la televisiva ha decidit no treballar més amb Sonsoles Ónega i la resta de l'equip d'Y ahora Sonsoles.

Fotomuntatge de Sonsoles Ónega i el seu marit César Vidal
César Vidal ha estat testimoni de la situació viscuda al plató | GTRES - Telecinco

A través d'una publicació, Lomana ha donat tots i cadascun dels motius que han portat a fer aquest important pas en la seva carrera professional. «Això és el que va passar ahir a Y ahora Sonsoles, i per això he decidit no tornar-hi», ha començat escrivint al costat d'un vídeo de què havia passat durant l'emissió d'aquest programa.

«Vaig entrar al final, i com si no existís. Sonsoles és meravellosa, els meus companys i les persones que hi treballen també, però la directora no m'estima. Preferia que m'ho hagués dit en comptes de menystenir-me. Gràcies, Sonsoles, tu et mereixes el millor», va dir, posant punt final a la seva polèmica amb la parella de César Vidal.

Carmen Lomana va reconèixer que estava enamorada
Carmen Lomana marxa d'Y ahora Sonsoles  | GTRES

En aquest petit fragment, hem pogut veure i escoltar com Lomana demanava, davant de tota l'audiència d'Antena 3, ser tractada de la mateixa manera que la resta dels seus companys de feina. «A mi m'agrada molt comunicar, m'agrada molt la comunicació i m'agrada molt la televisió i m'agrada molt poder parlar de coses interessants. Però no fer una passejada… i dir: 'Ai, quin vestit més mono'. Jo em quedo feliç a casa meva i em quedo aquí sempre que tingui alguna cosa interessant a dir. Si no, no».

Com calia esperar, els seguidors de la televisiva no van trigar a reaccionar a les seves paraules. «El que vas fer només ho pot fer una dona poderosa com tu. Ets un exemple de coherència», va assegurar un dels seus seguidors. «Totalment d'acord, passa el mateix amb Mar Flores, que entra i no diu res», va apuntar un altre usuari, fent referència la situació que va viure fa uns dies la model.