Amaia Montero actuant al plató de TVE

Amaia Montero en el punt de mira per la seva inapropiada resposta a un fan

Les paraules de la cantant no han agradat a molts dels seus seguidors

Amaia Montero s'ha convertit en notícia i ha revolucionat les xarxes socials després de contestar amb males formes a un seguidor que li donava ànims. El passat dijous, la que va ser cantant de 'La Oreja de Van Gogh', compartia una reflexió al seu perfil personal de Twitter: «No m'estimis tant i estimem millor». 

Molts dels seus seguidors es van preocupar quan van llegir aquest missatge i van voler conèixer quin era l'estat de la cantant i que li estava passant. Pocs minuts després, Amaia escrivia un nou i contundent missatge: «Per aquells que diuen estimar-te i un dia t'obren els ulls... l'important són els fets no abaixar els braços però de veritat, no de boca».

La resposta d'Amaia a un seguidor

Les misterioses paraules de la cantant no deixaven indiferents als seus seguidors que li van enviar infinitat de comentaris per mostrar-li el seu suport i animar-la. Un usuari li deia: «Estem aquells que mai abaixem els braços, per a tu i per tu. Ànim reina!» però Amaia li contestava de manera supèrbia: «Estic millor que mai! De puta mare. Així que tranquil·la. Jo també espero que estiguis tan bé com jo». 

Les paraules de la cantant no han passat desapercebudes i han estat molts els que han recriminat l'actitud i la resposta d'Amaia cap als seus seguidors, ja que poden causar que alguns se sentin malament o molestos. Aquests són alguns dels missatges que es podien llegir a Twitter:

D'altra banda, hi havia seguidors que donaven suport a la cantant, ja que deien que no era un comentari dolent sinó que simplement mostrava que estava bé. Sigui com sigui, Amaia Montero no para de generar polèmiques a les xarxes socials i és que aquests últims mesos ho ha fet pel seu gran canvi físic, conseqüència de diverses cirurgies.