App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Amaia Montero reapareix irreconeixible després de la seva retirada

Ara, dos mesos després del missatge de comiat, ha compartit a Instagram una foto d'ella en l'actualitat, ja que anteriorment les fotos que havia publicat eren de temps passats

Amaia Montero en un photocall
Amaia Montero ha publicat una fotografia en què apareix molt canviada | GTRES

Ja fa uns mesos que Amaia Montero, cantant de música pop espanyola, va decidir allunyar-se de les xarxes socials amb un últim enigmàtic missatge: «Ara només necessito curar-me i compondre amb tranquil·litat i sense pressions el meu nou disc». Aquesta frase, lluny de tranquil·litzar als seus fans, els va deixar molt preocupats. Després de la seva reaparició, Amaia ha deixat gelat a més d'un, i és que en la fotografia se la pot veure més prima.

Ara, dos mesos després del missatge de comiat, ha compartit a Instagram una foto d'ella en l'actualitat, ja que anteriorment les fotos que havia publicat eren de temps passats. Sembla que no es troba gens malament i la cantant ha titulat la fotografia de la següent manera: «Diumenges d'estiu a casa...».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Diumenges d'estiu a casa ...

Una publicació compartida de Amaia montero (@amaiamonterooficial) el

Segons es va arribar a publicar, el reclam de fotografies actuals d'Amaia per part dels seus fans va ser un dels motius pels quals va decidir abandonar les xarxes momentàniament. «Quan cregui convenient faré el que hagi de fer... L'últim que necessito és més pressió...», va escriure poc abans d'abandonar les xarxes.

Tothom s'ha fixat en el mateix

Malgrat l'alegria que la cantant basca torni a donar contingut, els usuaris no han pogut evitar fixar-se en un canvi en Amaia: ha tornat més prima del que estàvem acostumats.

Així, apareix amb una samarreta de Frida i entre un entorn natural. Porta ulleres de sol i dibuixa un mig somriure per a la foto. En qüestió de minuts, els elogis copaven la publicació. «Que bonica et veus» o «la més bonica sense dubte ets tu» es poden trobar, entre d'altres.

Sembla que Amaia ha pogut superar els problemes dels quals parlava en les seves últimes publicacions i pot ser que hagi tornat amb més força que mai per a satisfacció dels seus fans. Com molts saben, s'ha publicat en molts mitjans que Amaia patia problemes amb l'alcohol. A més, en els últims temps havia protagonitzat algunes polèmiques per les xarxes.


Comentaris

envia el comentari