App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Elionor, a punt de prendre la decisió més important de la seva vida. El seu futur, en perill

Als seus 14 anys la jove comença a prendre decisions sobre la seva formació acadèmica

Imatge d'arxiu de la Princesa Elionor
La Princesa Elionor està a punt de començar 4t de l'ESO | Catalunya Diari

La princesa Elionor haurà de començar a preparar-se molt aviat per substituir al seu pare, Felip VI. Tot i que la jove encara té 14 anys, la formació dels futurs monarques sembla sempre fonamental de cara a la successió dinàstica i l'herència del tron. Aquest any, la filla gran de Felip i Letícia haurà de començar a prendre algunes d'aquestes decisions tan crucials per al seu futur.

El futur acadèmic de la princesa Elionor

Elionor està a un pas d'iniciar quart d'ESO. Durant aquesta etapa educativa, els joves han de decidir entre algunes assignatures que marcaran el camí a seguir de cara al batxillerat.

La futura hereva podria decantar-se per la via científica, o potser seguirà el camí dels seus pares apostant pel camp de les lletres. Cal recordar que l'actual monarca va estudiar la carrera de Dret a la Universitat Autònoma de Madrid, mentre que Letícia es va llicenciar en periodisme.

La princesa també podria sorprendre'ns i inclinar-se per una branca més artística. Sigui quina sigui la seva decisió, el que queda clar és que serà imminent i determinant per al seu futur.

¿Rebrà la instrucció militar?

No obstant això, més important serà la decisió que haurà de prendre en uns anys. És d'esperar que la princesa d'Astúries i futura Capitana General dels tres exèrcits també sigui instruïda a l'Acadèmia militar.

Encara desconeixem si la futura princesa seguirà l'exemple d'algunes homòlogues europees. És el cas de la futura reina de Bèlgica, Elisabeth de Brabant , que amb 18 anys començarà un entrenament en què aprendrà tècniques de defensa, manejos d'armes i disciplina militar.

Si és així, la princesa seguiria també els passos del seu pare, que va començar la seva formació militar als 17 d'anys d'edat. Després de passar per tres acadèmies entre 1985 i 1988, el rei  Felip  VI començar la carrera de Dret als 20 anys.


Comentaris

envia el comentari