Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Aramís Fuster

Aramís Fuster ho té clar: «El Govern menteix en l'últim que ha dit»

La vident no creu en les paraules de Salvador Illa

Aramís Fuster
Aramís Fuster carrega contra el ministre de Sanitat, Salvador Illa | Instagram

Després d'uns quants mesos sense saber res de la bruixa més coneguda d'Espanya, Aramís Fuster ha tornat a generar  polèmica amb les seves últimes declaracions. La que va ser concursant de 'Gran Hermano Vip 6' ha carregat contra el govern espanyol, concretament contra Salvador Illa, el ministre de Sanitat. 

Acusa el ministre de mentir

Salvador Illa va assegurar dilluns passat que els espanyols no haurien de tornar a confinar-se davant d'una segona onada de contagis per coronavirus. El ministre defensava que si tots els ciutadans compleixen les  normes de seguretat  establertes pel govern espanyol, «ho podem evitar».

Sembla que les paraules d'Illa no van convèncer a la vident, que de seguida es va encarregar de desmentir-lo. Fuster va analitzar cada gest que el ministre feia durant la compareixença, i va dictaminar que aquest clarament estava mentint  perquè es tocava el nas  en diverses ocasions: «Tocar-se el nas, en llenguatge no verbal, indica clarament que no diu la veritat (menteix)». 

Tot i que la majoria de persones ja no creu en les paraules de la vident per la gran quantitat de mentides que ha dit a la televisió, la veritat és que Aramís va predir un pronòstic fatal per a Espanya fa 11 anys. Fuster assegurava que havia viatjat en el temps i que es produiria «una hecatombe important a nivell mundial» que deixaria al seu pas milions de morts. «Espanya és un dels països, per no dir el país, que encara que és petit, es genera tanta energia negativa que contribuirà al 95%», assegurava Aramís Fuster al programa 'Tal qual' en aquell temps.

Assegura que hi haurà dos rebrots

A través del seu perfil d'Instagram, la vident s'ha atrevit a fer una  nova predicció del futur d'Espanya: «Ens espera una gran fam provocada pel coronavirus, a mitjà i llarg termini, que no serà gens fàcil». «Hi haurà dos rebrots més d'aquest maleït virus de laboratori i allí sí que ja s'acabarà pràcticament tot», afegeix.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recopilacion de mis predicciones...desgraciadamente no me equivoque...

Una publicación compartida de aramis_fuster_oficial (@aramis_fuster_rubio) el