App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Males notícies per a Mila Ximénez: la seva filla Alba no pot més

La jove no travessa un bon moment

Mila Ximénez i la seva filla Aba en l'estrena de l'obra de teatre 'La vida anava de debò'. Barcelona 14 de juliol de 2016
Alba Santana travessa un dur moment | Catalunya Diari

Mila Ximénez es troba ara enfrontant-se al càncer de pulmó que pateix i per això compta amb el suport de la seva filla, Alba Santana. I és que la jove, que viu a Amsterdam amb el seu marit i els seus fills, no ha dubtat a viatjar fins a Madrid per estar al costat de la seva mare.

Aquests passats dies, després que s'obrissin les fronteres i es permetés viatjar, Alba es retrobava amb la seva progenitora després del confinament. Emotiu ha estat aquest moment, i des de llavors aquella ha estat acompanyant a la seva progenitora en el tractament de quimioteràpia que està duent terme.

Mila Ximénez amb la seva filla Alba Santana que ja ha pogut viatjar per acompanyar-la en les seves sessions de quimioteràpia
Alba Santana està al costat de la seva mare a la quimioteràpia | Instagram revista 'Lecturas'

Donar suport a la seva mare és el que pretén fer amb la seva presència. No obstant això, cal tenir en compte que Alba Santana no està travessant un bon moment. I és que no només està havent d'afrontar la malaltia de la seva progenitora, sinó que té altres fronts oberts.

En primer lloc, ella, que sempre ha volgut mantenir-se allunyada dels mitjans, es troba en el punt de mira de la premsa. És més, Mila Ximénez ja ha donat a conèixer que quan ella no pugui atendre els mitjans, serà la seva filla la que ho farà. I això és una cosa a la qual no està acostumada.

En segon lloc, Alba està havent de suportar les crítiques que està rebent per Internet. Exactament després de la publicació d'unes fotografies amb la seva mare, ha hagut de suportar comentaris que l'ataquen a les xarxes socials. Així, li han vingut a dir coses tan desagradables com ara «quina cara i quin cos!» o «està esquelètica». És clar que, com se sol dir, «hi ha gent per a tot» i sense educació ni respecte.

Totes aquestes circumstàncies estan fent que la jove se senti desbordada. No obstant això, com ha demostrat en altres ocasions, és forta i està disposada a superar la situació per donar suport a la seva mare com es mereix. I és que per a Alba l'important ara és Mila, i ajudar-la a lluitar per superar el càncer.


Comentaris

envia el comentari