Anabel Pantoja tindria un germà secret

Qui és l'amant d'Anabel Pantoja, que va conèixer abans de la seva boda a Madrid

Anabel Pantoja posa fi al seu matrimoni per una tercera persona

Anabel Pantoja s'ha convertit en protagonista indiscutible de la premsa rosa les últimes hores. El motiu és que ha sortit a la llum que s'ha separat, almenys temporalment, del seu marit.

Sembla que la raó del distanciament amb Omar Sánchez, casats el mes d'octubre passat, és que hi ha una altra persona a la seva vida. Està absolutament fascinada amb un home que va conèixer a Madrid mesos abans del casament.

«Perd el cap» per un altre home: Anabel Pantoja s'enamora

Des que Anabel Pantoja es convertís en col·laboradora de 'Sálvame', la jove havia confessat estar molt enamorada del seu xicot. Sempre en parlava i l'anomena «mi negro».

Anabel Pantoja i Omar Gómez durant el seu casament
Anabel Pantoja i Omar Sánchez es van casar el mes d'octubre passat. | GTRES 

Precisament, l'amor els va portar a decidir contraure matrimoni el mes d'octubre passat a l'illa de La Graciosa. Es van convertir en marit i muller en una cerimònia molt romàntica a la platja. Allà, es van declarar el seu amor i desitjos de formar una família.

Tanmateix, sembla que el conte de fades ha durat poc i, tres mesos després, han trencat. El programa 'Viva la vida' ha donat a conèixer aquest fet inesperat i ha sorprès tothom. Sembla que s'han donat un temps i que Anabel Pantoja viu ara en un hotel.

Només revelar-se la notícia, han començat a planejar tota mena de rumors, però ha estat Kiko Matamoros qui els ha tancat. Ha revelat el motiu real, segons ell, pel qual el matrimoni ha trencat: «Hi ha terceres persones en aquesta ruptura vinculades a Anabel Pantoja».

Fins i tot, ha donat detalls de la identitat de l'home que ha provocat que Anabel Pantoja trenqués amb Omar. Així, ha explicat: «És un senyor que s'ha creuat a la seva vida, per qui ha perdut el cap. Per ell, ha decidit destruir la relació que tenia malgrat l'escàndol que suposa les circumstàncies en què es produeix».

De la mateixa manera, ha revelat que «es van conèixer abans del casament, però fa dos mesos que ja gaudeixen d'aquesta relació de manera absoluta. Ella cada cop que ve a Madrid es veu amb aquest senyor i pernocta amb ell».

Alejandra Rubio ha donat una dada important en aquest sentit: «Arran de la pandèmia, Anabel es va donar a conèixer a Instagram. A partir d'aquell moment, coneix i s'ajunta amb gent nova. Sabia que la seva relació no anava enlloc, però potser pensava que casant-se s'arreglaria».

Aquestes paraules li han servit per entrar en més detalls sobre l'amant: «No és un noi conegut. Hi pot haver fotos on ell aparegui amb un grup compartint un moment divertit amb amics d'Anabel i amb ella. Però fotos de tots dels dos crec que no n'hi ha perquè s'han cuidat molt».

«És més, ja fa temps ella en públic evita estar amb ell. Es veuen després».

Primer pla de Kiko Matamoros mirant a càmera
Kiko Matamoros ha donat detalls del suposat amant d'Anabel Pantoja. | GTRES 

Més detalls sobre el suposat 'affaire' d'Anabel Pantoja

Aquí no ho ha quedat tot, ja que 'Viva la vida' ha donat més dades de la complicada situació que ara viu Anabel.

Kiko ha volgut incidir que la decisió de la jove sevillana no ha estat un dia per l'altre. Tant és així, que ha revelat que ja al seu casament ella «tenia clar que no aniria molt lluny. Tenia el cap ple de dubtes».

A més, ha explicat que ha estat la neboda d'Isabel Pantoja qui «fa 15 dies, va demanar un temps a Omar, coincidint amb el seu retorn a 'Sálvame'. Aprofita les estades a Madrid per veure's amb aquest senyor. El seu marit no sap per què li han demanat aquesta treva».

Muntatge d'Anabel Pantoja amb el seu marit Omar Sánchez
Anabel Pantoja hauria demanat un temps a Omar. | EP
Tot i l'escàndol que suposa, el col·laborador ha donat suport a la seva companya de programa. «Ella no ha matat ningú i situacions com aquesta es produeixen cada dia».