Fotomuntatge de Rocío i David Flores i Rocío Carrasco

Rocío i David Flores Carrasco tornaran a veure la seva mare Rociíto en hores

Falten hores perquè David Flores Carrasco i la seva germana vegin una altra vegada la seva mare

Rocío i el seu germà David Flores Carrasco estan a punt d'experimentar les mateixes emocions que fa uns mesos ja van viure en veure la seva mare. Després d'anys sense saber-ne res d'ella, Rocío reapareixia amb un documental amb què va revolucionar la premsa rosa.

Ara, aquell moment es tornarà a repetir, i els nets de Jurado tornaran a veure la seva mare en qüestió d'hores. Serà el dimarts 1 de febrer quan Rocío i David Flores viatgin al passat de la mà de la seva mare.

Un passat que promet ser d'allò més emocionant i que suposarà l'avantsala del que encara ha d'arribar.

Rocío i David Flores Carrasco tornaran a veure la seva mare

Una mica més de 24 hores és el que queda perquè David Flores es torni a retrobar amb la seva mare. El fill d'Antonio David Flores assistirà a una gala on la principal protagonista serà Rocío i els seus records més feliços.

La fàbrica de la tele ja ho té tot llest perquè Montealto ressorgeixi novament després de més de dues dècades. La productora fa mesos que treballa amb Rocío i amb l'herència que Jurado li va llegar després de la seva mort.

David Flores somrient al carrer
David Flores Carrasco finalment coneixerà el passat de la seva mare | GTRES

Una herència que ha estat plena de polèmica i que serà l'eix central de la gala que tindrà lloc demà dimarts 1 de febrer. Aquest especial estarà a càrrec de Jorge Javier Vázquez i promet ser «un homenatge a Rocío Jurado a través dels seus objectes personals».

A més, donarà l'oportunitat a Rocío i David de tornar a veure la seva mare. Els records, les emocions i el costat més sensible que han oblidat amb el pas dels anys. Els nets de Jurado viatjaran de la mà de la seva mare a la seva llar de joventut recreada a la perfecció.

«Veurem la reconstrucció del dormitori que Rociíto va deixar el 1995 quan se'n va anar amb Antonio David», explicava Jorge. Una estada que la cantant va mantenir intacta fins al dia de la seva mort.

Hi veuran la llum «llibres del col·legi, primeres cartes d'amor d'Antonio David i les primeres fotos dels seus temps junts».

David Flores Carrasco es prepara per al que ha d'arribar

Quan pitjor ho està passant David Flores després de la separació d'Olga i Antonio David, la seva mare torna a la televisió. Un bàlsam ple de records i emocions que acostaran el jove a aquesta mare que tant troba a faltar.

Montealto, regreso a casa s'estrenarà demà dimarts 1 de febrer a les 22:00 hores i donarà el relleu a En el nombre de Rocío. La segona part del documental on Rocío explicarà com era la relació de la cantant amb la resta de la família. S'espera que aquesta segona part s'emeti a mitjans de febrer.

Imatge de Rocío Carrasco amb mascareta blava i jaqueta fúcsia caminant pel carrer
Rociíto torna a Telecinco amb una gala de record de la seva mare | GTRES

Mentrestant, i per obrir boca, Rocío mostrarà l'herència que li va deixar la seva mare. Un gran nombre d'objectes personals amb història pròpia. Serà ella qui obri cada caixa i reveli el seu contingut viatjant al passat.

Al plató, Rocío veurà el vídeo amb la resta de col·laboradors presents que rememoraran amb ella alguns dels moments de la cantant. Tampoc faltaran a la cita Rocío i David qui, segurament, no es perdran ni un minut de la gala i estaran molt atents al que la seva mare relati.

Imatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco fent-se una abraçada
Rociíto recrea la casa on va viure amb la seva mare | Arxiu

Tots dos tindran l'oportunitat de conèixer el passat tant de la mare com de l'àvia. Un passat on ells també tindran un paper fonamental. No en va, serà Rocío qui els mostri tota la vida i s'obri totalment en una gala que promet estar plena d'emocions.