Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió

María Patiño es treu la roba interior en directe i comença la bogeria a Telecinco

María Patiño ha enviat un missatge important al seu programa 'Socialité'

María Patiño, periodista i presentadora, s'ha convertit en una de les cares més mediàtiques de la petita pantalla. Ha demostrat tenir un talent innat per entretenir els espectadors de Telecinco, motiu pel qual condueix diversos programes. Recentment, ha protagonitzat un moment a Socialité, espai que lidera els caps de setmana, que passarà a la història de la televisió.

María Patiño és una comunicadora dedicada i sap reconèixer les necessitats de l'audiència, d'aquí han vingut els seus últims comportaments. Televisió Espanyola ha organitzat un festival per triar el representant d'Espanya a Eurovisió 2022 i aquest combat ha estat carregat de tensió. Tothom pensava que guanyaria Rigoberta Bandini, autora de la cançó Ay mamá .

Primer pla de María Patiño
María Patiño ha entrevistat a un dels responsables del festival de Benidorm | GTRES

María ha seguit de prop l'evolució del Benidorm Fest, el concurs que tenia com a objectiu decidir qui actuaria a Eurovisió 2022. Rigoberta Bandini era una de les preferides i a Telecinco havien apostat per ella perquè la seva cançó sonarà al proper documental de Rocío Carrasco. Tot i això, ha guanyat una altra artista: Chanel Terreo, cantant del tema SloMo.

Patiño està decebuda perquè tant ella com els seus companys de Telecinco volien que la guanyadora del Benidorm Fest fos Rigoberta. La presentadora, fent gala de l'humor que la caracteritza, ha fet cas al missatge que Bandini mana a la seva coneguda cançó. Ay mamá és un cant feminista que reivindica el poder de les dones i la llibertat individual de l'ésser humà.

María s'ha tret el sostenidor en directe per deixar clar que ella és una dona lliure i empoderada capaç de prendre les seves pròpies decisions. La lletra de la cançó de Rigoberta diu: «No sé per què fan tanta por els nostres pits, sense ells no hi hauria humanitat». La gallega ha reforçat aquest missatge mostrant la roba interior durant l'última emissió del programa Socialité.

María Patiño triomfa gràcies al missatge de Rigoberta

Maria ha demostrat ser una comunicadora de primer nivell, ja que està capacitada per a qualsevol repte que li proposen els seus directors. Quan va començar a treballar a Telecinco tenia un perfil molt més seriós, però ara té més confiança i està força més relaxada. Els espectadors estan encantats amb ella i han aplaudit el missatge que ha llançat des de Socialité.

Patiño és una periodista informada, per això sap que el públic està descontent pel resultat del polèmic Benidorm Fest. Hi havia molta gent que volia que Rigoberta Bandini representés Espanya a Eurovisió, però Chanel Terreo li ha tret el lloc. La periodista gallega vol deixar clar que és important respectar tothom, això és el que diu la cançó de Bandini.

La presentadora ha entrevistat Máximo Huerta, un dels presentadors del festival de Benidorm. L'expert ha explicat que la cantant de Ay mamá no va guanyar perquè el vot del jurat popular té molt més pes. El públic va triar Rigoberta, però els especialistes van optar per Chanel i el seu veredicte té molt més pes.

María Patiño revoluciona els seus companys

La Maria té una gran relació amb l'equip de Socialité, per això sabia que molts dels seus companys estaven descontents amb el Benidorm Fest. Per intentar animar-los s'ha tret la roba interior i ha demostrat que ella també és una dona alliberada. Les xarxes socials han esclatat i per primer cop en molt de temps han aplaudit la presentadora.

Patiño és una persona molt temperamental, motiu pel qual té a l'esquena un exèrcit de detractors força gran. Tot i això, la seva reivindicació al crit de «ens toquem els pits» ha estat aplaudida de forma unànime. La gallega ha triomfat i ha esdevingut una de les grans protagonistes del moment.