Muntatge d'Olga Moreno, David Flores Carrasco i Rocío Flores

La nit en què Olga va perdre al pare de David Flores

Ho té clar: David Flores Carrasco sap que no hi haurà reconciliació entre ells

David Flores Carrasco ja assumeix que el seu pare no tornarà amb Olga. Ella semblava disposada a tornar amb el seu marit. I així ho havia transmès als fills d'ell, però la situació va fer un gir radical d'un dia per l'altre. L'aparició d'unes fotos de l'exguardia civil entrant a casa de Marta Riesco van acabar trencant el matrimoni.

El que fos col·laborador de Sálvame havia passat Nadal amb els seus fills i amb la seva encara dona. Això va fer que s'anés creant un cert to d'optimisme al voltant de la família. Donaven pràcticament per enterrades les diferències entre ells, i sospitaven que la seva relació es podria reprendre de nou des de zero.

Imatge de la família Flores-Moreno fent-se una abraçada enmig del carrer
Olga i Antonio David no tornaran | Europa Press

Però les imatges van condemnar l'ex de Rociíto. Olga, per la seva banda, ha patit un autèntic calvari durant les darreres setmanes. Es va veure esquitxada per aquesta presumpta infidelitat, i per superar aquest mal tràngol ha intentat refugiar-se a David Flores i a la seva filla Lola.

Hi ha molts dubtes sobre quan es va iniciar la relació entre Antonio David i Marta. Cap dels dos ha volgut confirmar-ho, malgrat que diuen que tot va començar arran de fer-se pública la separació en una revista. Però no tothom es creu aquesta versió.

«Fa diversos mesos que estic separat i per tant, estic refent la meva vida. No m'he d'amagar», assenyalava ell als mitjans.

Muntatge fotogràfic de la cara d'Olga Moreno amb Rocío i David Flores agafats de la mà enmig del carrer
Olga, sempre molt propera a David Flores i Rocío | GTRES

S'encarrega de confirmar que tant la reportera com ell «hem començat a construir una relació». Això ho afirmava el 12 de gener.

En els darrers dies, però, hi ha hagut molts rumors de crisi al voltant d'aquesta parella. Durant unes hores es van deixar de seguir a les xarxes socials i el cap de setmana passat ell va optar per allotjar-se en un hotel. Tots esperaven que es quedés a dormir a casa de la seva noia, però això no va passar.

Tot això tenia lloc en una setmana molt agitada, on van sortir a la llum els plans d'Olga Moreno respecte a un possible divorci. L'empresària sevillana, igual que l'exguardia civil, no estaria per la feina de formalitzar aquesta separació. Aposten per seguir com fins ara.

Entenen que així no s'alteraria el règim de visites amb els nens. Ella es quedaria amb la custòdia de Lola, la filla que tenen en comú, i també amb David Flores Carrasco. El jove ha trobat una llar al costat de la parella del pare, i no té previst moure's del domicili familiar de Màlaga.

David Flores somrient al carrer
David Flores Carrasco vol seguir vivint amb Olga | GTRES

A les últimes hores, la família es va assabentar també de la decisió de Jorge Javier respecte a Antonio David. Després que li digués «la vedette de Badalona», el presentador ha optat per moure fitxa, com va explicar a Sábado Deluxe.

A partir d'ara ja no es referirà a l'excol·laborador com «el penes». Se li va preguntar quin nom faria servir des d'aquest moment. «Jo l'anomenaré a ell tenint en compte la relació que mantingui», ha assenyalat.

Olga Moreno y David Flores en Hotel en Madrid, 25 Julio 2021.
David Flores abraça Olga Moreno | GTRES

«Per mi és la parella de Marta Riesco», va afegir amb rotunditat.

Segueix molt pendent de David Flores Carrasco

Des d'un primer moment, Olga tenia molt clar que en cas de separació, els nois s'hi quedarien. No només la filla que tenen en comú, també David Flores Carrasco.

Senten molt afecte l'un per l'altre. En aquests moments, a més, el seu pare tampoc no se'n pot fer responsable. Principalment pels seus continus viatges a Madrid, on treballa en la defensa jurídica.

Antonio David i Olga Moreno no tenen intenció de separar-se
Olga veu complicada la reconciliació amb el pare de David Flores | GTRES

Va deixar en mans de la seva encara dona la cura dels joves. Sap que no hi ha ningú millor que per fer-ho. Així ho ha demostrat durant les últimes dues dècades.

Tot i els mals instants viscuts les últimes setmanes, Olga intenta girar pàgina. Ha trobat consol en la seva feina, però també en David Flores i Rocío, els seus suports més grans en aquests moments.