Muntatge en primer pla de Kiko Rivera i Irene Rosales

Kiko Rivera fa les maletes i marxa de casa d'Irene Rosales

Kiko Rivera abandona la llar que comparteix amb Irene Rosales

Irene Rosales es quedarà sola amb les filles després de la decisió de Kiko Rivera. I és que a partir de dimecres que ve, Secret Story tindrà un nou inquilí.  Kiko Rivera abandonarà la llar que comparteix amb Irene Rosales per formar part de l'edició d'anònims del concurs.

Així es va anunciar tot just començar amb l'emissió d'aquest diumenge, 30 de gener. La presentadora Toñi Moreno  va demanar a tota l'audiència que es fixés a la silueta que mostraria a la pantalla.

«Pertany a una de les cares més populars del nostre país i, molt aviat, entrarà a Secret Story. Conviurà amb ells, no anirà de visita com ha anat Lydia Lozano», va assegurar la presentadora entre rialles.

Pocs minuts més tard, la presentadora va voler fer una nova pista relacionada amb aquest misteriós personatge. Després d'assegurar que «pertany a una de les sagues que més minuts ocupa a la televisió», la conductora va fer un pas més. «El famós que està a punt d'entrar forma part de la família Pantoja».

Finalment, i per a sorpresa de l'audiència de Secret Story, el personatge que durant diversos dies conviurà amb la resta de concursants és Kiko Rivera.

Així doncs, el dj deixarà de banda Irene Rosales uns dies per posar rumb a Guadalix.

Irene Rosales es queda sola amb l'entrada de Kiko Rivera a 'Secret Story'

Des del principi, Toñi Moreno va voler deixar molt clar que «la famosíssima persona que entri conviurà, no estarà de visita». Però aquí no s'acabaria la seva feina.

Irene Rosales i mitja Espanya va sentir ahir a Toñi explicar-ho. Tal com ha revelat la mateixa presentadora, Kiko Rivera entra dins del 'reality' amb una missió. El fill de Pantoja torna al 'reality' sent el padrí de la nova prova setmanal.

«Estic encantat de tornar a viure aquesta experiència. Encara que no sigui per concursar, estic encantat d'entrar amb una missió», va assegurar des del principi Kiko Rivera .

«Estic nerviós. Jo no sé què té que, si vas bé, com jo vaig ser la meva última vegada, es viuen les coses de manera diferent», va continuar.

Per a Kiko Rivera, el retorn del format d'anònims ha estat tot un encert. «Veure la cara que posen quan et veuen, conèixer-los millor... Això és meravellós. Intentaré donar el millor de mi, he estat pendent avui per assabentar-me'n i no vegis com estan les coses», va afirmar.

Twitter ja s'esperava l'entrada del marit d'Irene Rosales

Tot i que l'organització de Secret Story va intentar mantenir la identitat de Kiko Rivera en secret, els seguidors del format van saber des del principi de qui es tractava.

Malgrat que aquesta nova incorporació no ha estat gaire ben vista per molts dels fans de concurs. «Que avorriment. Jo oficialment ja em despenjo d'aquest 'reality'. No he aguantat ni un mes», va escriure un usuari de Twitter.

«Que malament ha d'estar la cosa perquè hagin de fer un famoset a intentar rescatar això», va apuntar un altre dels seguidors. «Ara ens fiqueu a Kiko Rivera? Així us va…».

 

Kiko Rivera parla de la suposada ruptura

En els darrers dies, la família Pantoja ha tornat a ser actualitat, però no per les declaracions de Julián Muñoz. La possible ruptura de la seva cosina i Omar Sánchez ha estat la culpable que el clan torni a estar a l'ull de l'huracà.

«Et dic una cosa, amic. Et ficarem a la casa en una setmana genial. T'estalviaràs tot això de la teva cosina Anabel i la separació», li va dir Toñi provocant les rialles de l'artista.

Però lluny d'esquivar la indirecta, Kiko Rivera va decidir enfrontar-se a aquella situació. «M'he assabentat avui veient Viva la vida. Em fa molta pena perquè a Omar li tinc afecte i a la meva cosina, en veritat, també. I tant de bo sigui mentida i ho solucionin bé».