Muntatge fotogràfic de Miguel Marcos i Belén Esteban.

Miguel Marcos s'assabenta per la tele si Belén Esteban està embarassada

Miguel Marcos està desitjant ampliar la família

Miguel Marcos, el conductor d'ambulàncies més famós de la premsa del cor, està a la boca de tothom després de les darreres informacions. És una persona força discreta i en cap moment ha fet res per cridar l'atenció, però és inevitable parlar-ne. S'ha casat amb una cara molt coneguda que té per costum vendre la seva vida privada, malgrat que hi ha alguna cosa que ningú no està explicant.

Belén, dona del mediàtic sanitari, fa molt de temps que intenta quedar-se embarassada, però no està tenint gaire sort. Fonts properes asseguren que no pararà d'intentar-ho fins a aconseguir-ho, per això hi ha tanta expectació per aquest projecte. La princesa del poble vol donar un germà a la seva filla Andrea Janeiro i la premsa està pendent de tots els seus moviments.

Miguel Marcos pel carrer a Madrid
Miguel Marcos s'ha tornat una persona força mediàtica | GTRES

Miguel Marcos es va quedar sense alè quan la seva dona Belén va marxar de Sálvame en ambulància per un problema mèdic. Els espectadors van començar a especular i molts creien que havia perdut el coneixement perquè estava embarassada. La col·laboradora no ha tingut més remei que donar un cop a taula i explicar tota la veritat sobre el seu estat de salut.

Miguel Marcos coneix tots els secrets d'Esteban, ja que formen un equip fantàstic i estan travessant per un dels seus millors moments. Tot i això, el sanitari tenia esperança que la seva dona estigués embarassada i no li ho hagués dit per donar-li una sorpresa. Malauradament no ha estat així: Belén no està embarassada i haurà de continuar intentant-ho.

Miguel Marcos, trist en escoltar Belén

Miguel Marcos és una persona força discreta que no pertany al món del cor i que mai ha intentat generar cap notícia. El problema és que Belén en parla amb relativa freqüència i posen junts en una infinitat d'esdeveniments públics. Per això els espectadors de Telecinco se senten en la llibertat de parlar i opinar sobre el famós conductor d'ambulàncies.

Esteban ha parlat al programa Sábado Deluxe sobre l'incident que va tenir a Sálvame perquè estaven sorgint molts rumors. La polemista reconeix que va haver d'abandonar l'espai vespertí, però assegura que no va anar gens relacionat amb un possible embaràs. Assegura que va tenir un problema amb la diabetis i es va veure obligada a demanar ajuda a l'equip mèdic.

La dona de Miguel Marcos ha estat força clara: «Vull dir, pel que fa al sucre de l'altre dia, que no estic embarassada». El seu company Jorge Javier Vázquez, presentador de Sábado Deluxe, ha fet un pas més i li ha preguntat: «Però el quiosc està obert?». Allò que ella ha respost visiblement orgullosa: «El quiosc està obert».

Miguel Marcos tornarà a passar per l'altar

Miguel Marcos s'ha convertit en un dels personatges del cor més perseguits dels darrers temps. Ell no se sent còmode en aquesta faceta, però és impossible ser una persona anònima sent marit d'Esteban. La tertuliana de Telecinco ha intentat protegir-lo, malgrat que en parla amb certa freqüència i l'ha situat al punt de mira.

Imatge de Miguel Marcos i Belén Esteban fent-se un petó
Miguel Marcos fent-li un petó a Belén | Informalia

Esteban va revelar fa un temps que volia tornar a casar-se amb Miguel Marcos i que en aquesta ocasió celebraria una cerimònia religiosa. Vol organitzar un esdeveniment íntim i convidar únicament la família i els amics propers. Tot i això, el matrimoni està centrat en un altre projecte: portar un nen al món i ser pares junts.

Andrea Janeiro tindrà un nou germà patern, ja que el seu pare Jesulín d'Ubrique està esperant el seu tercer fill. La jove podria ampliar la família d'aquí a poc temps perquè la seva mare Belén vol seguir el mateix camí que el torero, aquest cop amb Miguel Marcos.