Fotomuntatge d'Ana Soria i Enrique Ponce

Enrique Ponce no tornarà a treballar: la família amb Ana Soria creix

Enrique Ponce té un nou motiu per estar amb Ana Soria

Enrique Ponce ha demostrat que la història d'amor amb Ana Soria va de debò. Molt poca gent apostava per aquesta relació quan es va fer pública, l'estiu del 2020.

 

Avui en dia, però, Ana i Enrique segueixen junts. Viuen a Almeria, on han trobat un lloc perfecte per a fugir de la pressió mediàtica.

El torero ho havia deixat tot per estar amb aquesta noia de 22 anys. Quedava enrere un matrimoni i una família que semblava molt feliç.

 

I la veritat és que el temps ha acabat donant la raó a Ponce i a Soria. Han sabut consolidar la relació i han esquivat tota mena de rumors. No obstant això, fa unes setmanes alguns mitjans van destapar que, suposadament, estaven passant una mala etapa.

Asseguraven que les discussions entre ells eren constants i que el destre trobava molt a faltar la seva vida d'abans. Tot i això, el diari 'El Español' ho ha desmentit. I és que assenyala que ell està «encantat" amb la vida que porta a Almeria.

Entre ells hi pot haver algunes diferències, però això és normal en qualsevol parella. Intenten mantenir-se al marge de totes les especulacions que circulen sobre ells. Això sí, es van mostrar força dolguts amb les informacions que parlaven d'una possible ruptura.

Ana Soria i Enrique Ponce a la platja
Ana Soria i Enrique Ponce encara estan junts, malgrat els rumors de crisi que circulen | Europa Press

Sospiten que es tracta d'una filtració interessada d'algú que els vol desestabilitzar. Però l'afecte que es tenen és molt més fort que això i sembla que ho supera tot. I és que, segons recull el mitjà esmentat, actualment estan molt bé com a parella.

En qualsevol cas, el torero troba molt a faltar la seva finca, Cetrina, i les seves filles, que veia cada dia. No obstant això, ha intentat adaptar-se a aquesta nova situació. I «viatja amb freqüència a Madrid sense que ningú se n'assabenti».

Procura, a més, mantenir les amistats de sempre. Entre elles, Miguel Báez, 'el Litri', a qui visita de tant en tant a la seva finca.

Enrique Ponce fa una vida molt senzilla a Andalusia. Fa poc, en més d'una opcasió se'l va veure entrant a una clínica d'ensinistrament caní, tant ell sol com amb Ana. Es veu que el seu gos, Ney, últimament necessitava una mica de disciplina.

Al contrari del que pugui semblar, no és un home de grans luxes ni de malgastar. 'El Español' assegura que «el dia del seu aniversari, quan va fer 50 anys, se'l va veure dinant en un McDonald's» amb la seva nòvia, i després tots dos van anar a casa dels pares d'ella.

Enrique Ponce i Ana Soria prenent el sol en un veler
Enrique Ponce vol protegir Ana Soria del focus mediàtic | Europa Press

Allà en la més estricta intimitat, va bufar les espelmes i va poder conversar tranquil·lament amb la seva família política. I és que Ana i ell sempre intenten ser molt discrets.

També s'havia parlat molt sobre el fet que possiblement tornés a torejar. Asseguren que en principi no farà cap gira per Amèrica. En un primer moment s'havia remenat la possibilitat que es quedés a casa per a estar amb la seva nòvia.

Però el principal motiu que l'ha portat a prendre aquesta mesura és únicament econòmic.

Enrique Ponce i Ana Soria, més aïllats que mai

Enrique Ponce va decidir quedar-se a Espanya perquè «al final, no surt a compte». «Allà el toreig no està més ben pagat que aquí, i anar-hi és implica quedar-s'hi unes quantes setmanes». I això l'allunyaria d'Ana Soria durant bastant de temps.

Té intenció de fer «cosetes al nostre país, i en grans places, on vegi, almenys, beneficis», sostenen. Encara té pendent el comiat d'homenatge, que al seu dia no es va poder dur a terme a causa de la pandèmia.

Enrique Ponce fent un discurs a la cerimònia dels Premis Commodore
Enrique Ponce no farà gira per Amèrica | GTRES

Entén que està en un moment de la seva vida en què té la capacitat d'escollir. D'escollir el que més li convingui sense que afecti la família. Tot això sense descuidar l'atractiu econòmic.

El 8 de desembre, Enrique Ponce va celebrar l'aniversari (va fer 50 anys) amb Ana Soria. Des de fa mesos, la parella s'ha proposat apartar-se del focus mediàtic. Ell va optar per retirar-se dels toros de manera temporal, i ella va decidir tancar-se les xarxes socials.