Imatge d'arxiu de l'exrei d'Espanya, Joan Carles I

Nova 'bomba' que lliga Joan Carles amb un municipi català i per un motiu molt compromès

Pilar Eyre explica al seu llibre una nova i famosa conquista catalana de l'emèrit

Ja fa molt de temps que el rei Joan Carles és més protagonista per les seves polèmiques que pel que va ser el seu regnat. El rei emèrit està més present que mai a les notícies tot i estar vivint als Emirats Àrabs, i bona part de la culpa la té la periodista Pilar Eyre.

La catalana va escriure el llibre ‘Yo, el rey’ on explicava els secrets més amagats de l’emèrit. Entre les diverses històries que explica destaquen les múltiples amants que van conquistar Joan Carles durant molts anys de la seva vida.

Els viatges sexuals de Joan Carles a Barcelona

Precisament en un dels capítols del llibre es parla de Catalunya. I és que, segons explica la periodista catalana, Joan Carles feia diversos viatges al nostre territori només per tenir sexe. Almenys, fins que la reina Sofia es va interposar entre l’adulteri del seu marit. Així ho explica Eyre al famós llibre: «Els viatges a Barcelona es van restringir durant una temporada, perquè la reina s’havia assabentat que era el mateix governador civil qui havia organitzat unes quedades ‘culturals’ només per a senyors en un pis de Gavà».

Amb molta subtilesa, Pilar Eyre explica que al pis del Baix Llobregat el rei es reunia «amb unes impressionants ‘hostesses’» i tenint en compte que «no coneixia cap hostessa de veritat a Barcelona». Resumidament, i sense entrar en molts detalls, la periodista confirma que Joan Carles es reunia amb prostitutes a Gavà amb l’excusa d’estar organitzant reunions culturals.

Surt a la llum una nova conquista del rei Joan Carles

Però el més fort encara estar per arribar. Moltes famoses han estat conegudes amants del rei Felip, sigui per rumors o per la mateixa confirmació de les dones. Alguns exemples són Bárbara Rey, Corinna, Marta Gayá o fins i tot Anne Igartiburu. Ara, un nom més s’afegeix a la llista: Carmen Cervera.

Carmen Cervera, més coneguda com la baronessa Thyssen, va aparèixer a la vida de Joan Carles gràcies a la germana gran del rei, la ja desapareguda Pilar de Borbó. Pilar volia fer negocis amb la baronessa i va incitar Joan Carles i la reina Sofia a fer un sopar conjunt per arribar a un acord, però Sofia no estava disposada a passar per allò: «A Sofia no li feia gens de gràcia. Prefereix apartar les temptacions reals o imaginàries del camí del seu marit. Ja que no pot evitar que el seu marit vagi amb altres dones, pot apartar-les de la cort», explica Eyre.

La reina Sofia, farta de l'adulteri del seu marit

La periodista relata com Sofia va acabar farta de les infidelitats del rei i va proposar-se evitar-les tant com estigués en la seva mà: «Així que la senyora catalana rossa i maca va ser descavalcada de les recepcions del Palau Albéniz de Barcelona. Una altra dama de Barcelona comprava al Passeig de Gràcia i li van dir amablement que havia d’anar-se’n, que la reina estava allà».

Sens dubte, són moltes les famoses que han sucumbit als encants del rei emèrit. Ara que ha quedat apartat de la Casa Reial i té una nova vida als Emirats Àrabs, sembla que tots els seus secrets poden veure la llum sense conseqüències legals ni repercussions directes contra aquells que les expliquen.