Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Manuel Martos somrient amb corbata al costat d'Amelia Bono somrient amb els cabells recollits i unes arracades grans d'or i una alarma

Amelia Bono comunica una última hora que té molt a veure amb Manuel Martos

Amelia Bono ha compartit un fet de la seva vida personal relacionat amb el seu exmarit, Manuel Martos

Amelia Bono, filla del conegut polític José Bono i exdona de Manuel Martos, ha tornat a ser notícia. Després de la separació definitiva del marit al març, ara està d'actualitat. I tot perquè ha compartit una emocionant actualització sobre la seva vida personal al vostre compte d'Instagram.

Manuel Martos seriós en vestit i corbata al costat d'Amelia Bono somrient amb els cabells recollits, unes arracades grans i una brusa beix
Amelia Bono ja està separada de Manuel Martos | GTRES

Aquesta publicació, que també està relacionada amb el fill de Raphael, ha captat l'atenció dels seguidors i els mitjans de comunicació. I és que Amelia Bono ha revelat una cosa molt íntima: els seus desitjos de viure un retrobament familiar especial.

Amelia Bono revela el retrobament familiar que haurà emocionat Manuel Martos

Fa uns dies, Amelia Bono va començar les vacances deixant els seus fills en diversos campaments d'estiu. Per això, durant aquest temps, ha gaudit de la seva solteria i alliberada de responsabilitats diàries amb els seus fills. Tant és així que, entre altres coses, se n'ha anat de concert amb els amics.

Tanmateix, això no ha impedit que ella trobi a faltar els seus quatre petits: Jorge, Manuel, Gonzalo i Jaime. Tant és així que un acabava abans que els seus germans el campament i s'ha sentit il·lusionada i molt feliç per això.

Un exemple que estava desitjant tenir-lo a casa és la publicació que ha fet a les xarxes. Així, Amelia ha compartit una foto del menor en qüestió jugant amb el seu gos. I aquesta l'ha acompanyat del missatge següent: “Quines ganes tinc de veure't, rosset”.

El fill d'Amelia Bono i un gos blanc amb taques negres estan ajaguts a terra, mirant-se mútuament. Storie d'Amelia Bono a Instagram
Amelia Bono ha deixat clar el que troba a faltar els seus fills | Instagram, @ameliabono

Poques hores després, Amelia Bono ha donat la darrera informació sobre el retrobament amb el seu fill, a qui ha anat a recollir al campament. I ho ha fet amb una altra foto que ha pujat a Instagram. Instantània en què apareix amb el menor dins del cotxe i amb la que ha escrit: “Ja tinc el meu ros”.

Amelia Bono pren una selfie dins d'un automòbil, amb el seu fill assegut al seient del darrere fent el signe de pau amb la mà i un emoji d'ós cobrint la cara. Storie a Instagram el 10 de juliol de 2024
Amelia Bono ha explicat que el seu fill ja és a casa | Instagram, @ameliabono

En aquella, el petit mostra un senyal de victòria amb els dits, mentre la influencer li amaga la cara amb un emoji d'os, mantenint així la seva privadesa. Aquesta dolça mostra de felicitat ha deixat clar el que ella estima als seus fills i com n'és de feliç tenint-los al seu costat.

La nova etapa d'Amelia Bono com a soltera

Des de la seva separació, Amelia Bono ha sabut equilibrar la seva vida personal i professional de manera admirable. Continua mostrant la seva fortalesa i resiliència a mesura que navega en aquesta nova etapa.

Precisament aquest estiu serà diferent per a ella, perquè és el primer en què no tindrà Manuel al costat. Per aquests, els seus fans esperen amb interès les pròximes actualitzacions, sabent que sempre poden esperar sinceritat i autenticitat de la seva part.