Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sonsoles Ónega i Marta Riesco als seus programes de televisió, Sonsoles parlant i Marta escoltant.

Marta Riesco dona una notícia sobre Sonsoles Ónega que complicaria la seva nova vida

Marta Riesco ha donat una dada sorprenent que no sabem com haurà fet sentir a 'Ni que fuéramos'

Marta Riesco, coneguda reportera i col·laboradora del programa Ni que fuéramos a TEN, ha tornat a ser notícia després de concedir una reveladora entrevista. Hi ha obert el seu cor i ha compartit detalls íntims, des de la seva tumultuosa relació amb Antonio David Flores fins al seu acomiadament del programa d'Ana Rosa Quintana.

Tot i això, una de les confessions més impactants de Marta Riesco ha estat la seva relació amb Sonsoles Ónega. En concret, ha donat una dada que podria complicar la seva situació laboral actual.

Primer pla de Marta Riesco mirant a càmera mentre se subjecta els cabells amb rostre seriós
Marta Riesco ha parlat alt i clar | @marta.riesco, Instagram

La revelació de Marta Riesco sobre Sonsoles Ónega

Marta Riesco, durant l'entrevista a El Mundo, ha revelat que, després del seu acomiadament i la ruptura amb Antonio David, va intentar trobar feina a diverses cadenes de televisió. És més, ha confessat que una de les seves primeres opcions va ser Y ahora Sonsoles. Ha dit: “Vaig trucar a Sonsoles, vaig demanar feina a La 1, a Telemadrid i ningú volia treballar amb mi”.

Aquest intent per treballar amb la periodista d'Antena 3, que és rival de Ni que fuéramos a la franja horària de la tarda, podria generar tensions al seu programa actual. Sí, ja que els seus caps podrien no veure amb bons ulls el seu interès inicial a unir-se a la competència i no a ells. És més, hi hauria la possibilitat que dubtessin de la seva lleialtat i que sorgissin suspicàcies i malestar fins i tot entre els seus companys de feina.

Sonsoles Ónega i Marta Riesco posant, Sonsoles amb un vestit casual i Marta amb un vestit elegant.
Marta Riesco ha reconegut que va voler treballar al costat de Sonsoles | catalunyadiari.com, Atresmedia, Europa Press

Un nou començament per a Marta Riesco a Ni que fuéramos

Tot i aquests rebutjos inicials, Marta Riesco ha trobat una oportunitat amb la productora darrere de Ni que fuéramos. Ella mateixa ha explicat: “Vaig decidir trucar a Fabricantes Studio, que són els únics que estan igual de bojos que jo. He decidit treballar amb els meus crítics més grans i està sent una experiència genial”.

Aquesta decisió ha permès a la madrilenya reinventar-se i trobar un nou camí professional que valora profundament. Tant és així que ha confessat: “Vull quedar-me a Ni que fuéramos. Estic agraïda per l'oportunitat i no m'interessa canviar el que tinc avui per treballar en una cadena nacional”.

“Ells es van arriscar. I jo no puc estar més agraïda”.

Un grup de persones participa en un programa de televisió amb una decoració acolorida i moderna, on es discuteix el testimoni de Rocío Carrasco.
Marta Riesco ha deixat clar que està molt bé a 'Ni que fuéramos' | Canal Quickie

Marta Riesco dona més detalls de la seva vida

A més de la seva carrera professional, Marta Riesco també ha compartit dades sobre la seva vida personal, marcada per la relació actual amb Alejandro Caraza. Ha parlat obertament i ha admès que li ha donat estabilitat i felicitat després d'una etapa complicada.

Alejandro Caraza i Marta Riesco besant-se en un concert nocturn amb llums blaves a l'escenari. Post de Marta Riesco a Instagram el 6 de juliol de 2024
Marta Riesco ha tornat a trobar l'amor | Instagram, @marta.riesco

Així mateix, Marta ha canviat la seva postura sobre Rocío Carrasco, una figura polèmica a la seva vida a causa de la seva relació amb Antonio David. Exactament, ha manifestat que “em va costar molts mesos adonar-me que no havia estat justa amb ella. És que jo no era conscient de la meva història tampoc”.

En aquest sentit, ha admès que el seu canvi de postura i donar el seu testimoni a la televisió ha fet que la gent en pensi diferent. Ha dit: “Se m'avorria, però així que vaig aixecar la veu i vaig dir el que m'estava passant, moltes dones es van sentir identificades amb la meva història. Perquè tu, per molt empoderada que estiguis, pots trobar un paio que t'absorbeixi l'energia i el cervell i et quedes sense res”.

“Jo vaig perdre amics i la meva feina per un oncle per on vaig haver d'anar a teràpia i prendre antidepressius. I podria haver-me quedat callada, perquè tothom em deia que no parlés. Però vaig decidir fer-ho i la gent es va adonar que jo no era tan dolenta”.