Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Manuel Martos i Amelia Bono passejant pel carrer

Amelia Bono confessa què fa cada matí quan la seva nova parella no mira

Amelia Bono i el seu idíl·lic retir a Bueu, lluny dels mitjans

Amelia Bono està gaudint al màxim de les seves vacances. De fet, aquest estiu està sent com una nova lluna de mel per a ella i el seu exmarit. Després d'un any de separació, la parella conformada per la filla de José Bono i el fill de Raphael ha tornat.

A principis de mes, vam veure com la família completa marxava cap a Eivissa per gaudir de les paradisíaques platges de l'illa. Ara han decidit deixar els nens a casa i passar uns dies molt romàntics a l'altra punta d'Espanya. La destinació és Bueu, un preciós municipi ubicat a les Rías Baixas.

Foto d'Amelia Bono i Manuel Martos amb els seus fills de vacances a Eivissa.
Manuel Martos i Amelia Bono, de vacances a Eivissa. | GTRES
 

El passatemps preferit d'Amelia Bono

L'empresària està gaudint d'aquesta escapada a Galícia, com així ho reflecteix a les seves xarxes socials. A més, ha volgut compartir amb tots els seus seguidors una de les seves activitats preferides.

El millor moment per a Amelia Bono és banyar-se al mar a primera hora del matí. Aquesta capbussada arriba just després de les seves sessions d'entrenament. Un combo fantàstic per mantenir-se en forma i radiant amb 41 anys.

Tot i que la vida sana no li impedeix gaudir de l'estupenda gastronomia gallega i els vins excel·lents de les Rías Baixas. Això, unit a la companyia i als capvespres al mar, protagonitzen el seu perfil d'Instagram.

Fa poc, ha pujat unes espectaculars fotos en blanc i negre a la platja amb una actitud introspectiva. Les faria Manuel Martos?

«Capbussada a primera hora del matí, just després d'entrenar!!!! Meravellós!!!», resa la descripció. A més, ha acompanyat la foto amb hashtags com «feliç dia», «mar» i «milers de petons». Sembla que l'amor està molt present i mostra una actitud molt positiva davant de la vida.

La veritat és que, a més de gaudir d'entorns naturals plens de bellesa, Amelia Bono viu el seu millor moment sentimental. Recordem que, fa només un any, la nora de Raphael i el seu fill van decidir posar punt final a la seva relació.

Amelia Bono i Manuel Martos, més enamorats que mai

Després de les seves vacances familiars a Eivissa, la parella ha volgut allunyar-se del focus mediàtic. Per això, han optat per Bueu com a refugi per al seu amor. En aquest lloc de la costa gallega, estan fent moltíssims plans en parella.

Sens dubte, és difícil no deixar-se portar per la passió quan les jornades consisteixen en passejades per la platja, sortides amb vaixell i concerts a la llum de la lluna.

Story d'Amelia Bono en un vaixell
Amelia Bono, gaudint de les seves vacances. | CatalunyaDiari
 

Tots aquests plans tan romàntics estan sent documentats per Amelia Bono a Instagram. La filla de José Bono ens regala els seus moments de felicitat al costat del que podríem titular com el seu «ex-exmarit».

Una de les fotos que millor reflecteixen aquesta connexió entre la nova parella és aquesta que va pujar la mateixa Amelia Bono fa uns dies. Tots dos, vestits amb un look d'allò més estiuenc, es mostren molt afectuosos a bord del vaixell.

El millor d'aquesta estampa tan afectuosa és la descripció que comparteix. L'empresària ha seleccionat les paraules «Galicia calidade» amb els següents hashtags «feliç és poc», «amics meravellosos» i «milers de petons».

Aquestes petites confessions que fa Amelia Bono ens demostren que les segones parts poden ser tan bones com les primeres. Segur que els seus quatre fills i el seu sogre estan molt feliços amb aquesta reconciliació entre tots dos.