Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de María José Campanario

María José Campanario ja no dissimula i confirma el rumor sobre la seva delicada salut

No és la primera vegada que la salut li dona un ensurt a María José Campanario

Això de María José Campanario és tot un enigma. Ha passat de convertir-se en la famosa amb més repercussió mediàtica pel seu embaràs, a no saber-se'n res des que va donar a llum. Tan sols es coneix que està acompanyada del seu marit, els seus fills i els seus familiars, però res més.

No ha sortit de casa seva a Jerez de la Frontera, o això almenys és el que informen els mitjans de comunicació. Tot i això, avui coneixem una dada més de la dona de Jesulín i és que segons sembla ja ha deixat de dissimular. Sí, ha estat ella la qui ha confirmat el rumor que fa anys que hi circula.

María José Campanario, tot un enigma

Han passat molts anys d'aquella Maria José que responia a totes les acusacions que rebia. Les càmeres s'amuntegaven a la porta de casa seva, la perseguien i ella seguia el joc. Aquest moment coincidia just amb els atacs que Belén Esteban llançava des de plató.

La col·laboradora abocava unes declaracions amb què no estava d'acord la dona de Jesulín i que, contra tot pronòstic responia ràpidament. Més d'una vegada ha arribat a seure en un plató i fins i tot a trucar per telèfon sense benefici econòmic.

A més a més, les revistes també han estat part de la vida rosa de Campanario. De fet, l'última que ha protagonitzat ha estat disponible als quioscos fins fa un parell de setmanes.

Tot i això, últimament l'odontòloga està irreconeixible. Si bé no va voler afirmar a la premsa que estava embarassada, i encara menys on i quan donaria a llum, al final, tot es va saber. És més, fins i tot el dia en què després de tenir el petit Hugo als braços, va marxar a casa.

María José Campanario i Jesulín sortint de l'hospital
María José Campanario i Jesulín de Ubrique sortint de l'hospital després d'una revisió mèdica | Mediaset

Tot i això, des d'aquell moment, res s'ha tornat a saber de María José Campanario. No obstant això, els rumors corren pels passadissos de les redaccions, però són això, rumors.

La confirmació que tots esperaven

Però aquesta situació que tant preocupava l'opinió pública ha deixat de ser un problema. En les últimes hores, s'ha sabut que María José Campanario ha reaparegut. I ho ha fet amb el seu cercle més proper, encara que finalment les seves paraules s'han acabat filtrant.

De l'andalusa, fa anys que se sap que pateix una malaltia: la fibromiàlgia. I és que diverses de les seves recaigudes i ingressos hospitalaris han arribat a ser notícia a les tertúlies de televisió.

D'un temps ençà no s'ha conegut si la dona de Jesulín de Ubrique ha ingressat per algun sotrac. Per tat, això fa pensar que la malaltia està més que superada, almenys, de moment.

Tot i això, han estat diversos els rumors que han tornat a alertar sobre l'estat de salut de María José Campanario. Però tranquil·litat, perquè tot està bé. Així de clar els ho ha deixat als seus éssers estimats, els mateixos que asseguren a la premsa que tot va vent en popa.

Primer pla de María José Campanario
María José Campanario no ha tornat a tenir cap mal en la seva malaltia | CatalunyaDiari

Aquesta vegada, però, no ha estat així, encara que no és la primera vegada que Maria José Campanario es veu obligada a donar explicacions. En plens rumors, això era el que deia en entrar per darrera vegada a un hospital.

«No he ingressat per una crisi de fibromiàlgia. Estic bé, no ha passat res seriós ni greu, estar-vos tranquils», explicava. Així doncs, de moment, tot li va bé a María José Campanario. Només queda esperar que passi el temps perquè el seu petit Hugo creixi i el vulgui presentar públicament.