Primer pla d'Amelia Bono

Amelia Bono gasta una dinerada per escapar amb la seva nova parella

Amelia Bono tira la casa per la finestra després de reprendre la relació

Amelia Bono i Manuel Martos estan passant un dels estius més especials de la seva vida. Tot després que el matrimoni format per la filla de José Bono i el fill de Raphael travessés una profunda crisi, fa un any. Aquesta va derivar en una ruptura que semblava posar punt final a tota una vida junts.

La història d'Amelia Bono i el seu marit era considerada idíl·lica per molts i, sens dubte, era un dels matrimonis més consolidats del panorama nacional. De vegades, però, la realitat no és tal com es veu a les xarxes socials i a les revistes del cor. Tots dos van decidir que havien de separar els seus camins just l'estiu passat. La veritat és que, mesos després, a tots dos se'ls va veure en diverses ocasions de manera cordial. Especialment quan havien de portar els seus fills amb l'altre membre del matrimoni com tots dos van acordar.

Amelia Bono tira la casa per la finestra després de reprendre la relació

Van començar els rumors que la parella podria haver acostat postures per tornar a estar junts. Després de molts acostaments, Amelia donava la millor notícia als que confiaven en el seu matrimoni el darrer mes de juny.

A través d'una breu nota de premsa, Amelia confirmava que havia tornat amb l'exjurat d'Operación Triunfo. Tenia moltes ganes de tornar a estar amb ell i fer aquests plans que, amb prou feines, van poder dur a terme durant els darrers 12 mesos.

Fotomuntatge d'una 'story' d'Amelia Bono.
Manuel Martos i Amelia Bono estan de vacances. | Instagram @ameliabono

La veritat és que l'estiu del 2022 està sent més que fructífer per al matrimoni. Després de recuperar el seu amor, han estat en companyia dels seus quatre fills a diverses destinacions nacionals. Els hem vist al sud d'Espanya, a Eivissa i fa unes quantes hores ens sorprenien amb un nou viatge dins del territori nacional. Aquesta vegada s'han desplaçat fins al nord d'Espanya.

Amelia Bono viatja fins a Galícia per reafirmar la seva història d'amor

Amelia i Manuel Martos fa uns quants dies que estan a Galícia amb els seus amics més propers. Ara, han preferit no desvetllar si aquesta escapada s'ha produït amb els seus quatre fills, encara que imaginem que sí. També han pogut fer un viatge de parella amb la tranquil·litat que se suposa quan no has d'estar pendent de quatre nens petits.

Al matrimoni se l'ha vist en un iot i en un restaurant degustant el millor de la gastronomia gallega. També en un club de platja pròxim a l'illa de la Toja, que ha fet les delícies dels seguidors de tots dos.

El matrimoni ha compartit una imatge en què es veu clarament com estan de relaxats i feliços. Surten a bord d'un petit vaixell, abraçats i prenent un refrigeri en un pla que han gaudit amb diversos amics.

Amelia Bono i Manuel Martos no han escatimat en detalls

A més a més, Amelia Bono i el seu marit han tingut la sort de gaudir d'uns dies a ple sol a la costa gallega. Han gaudit de les platges a unes temperatures que tenen molt poc a envejar a les que habitualment tenen quan viatgen a la Mediterrània.

Amelia Bono i Manuel Martos
Amelia i Manuel tornen a estar junts. | GTRES

Amb tot, Amelia Bono i Manuel Martos no han escatimat en detalls perquè aquest viatge sigui inoblidable. La veritat és que ja van sumant plans en un estiu que, de segur, consolidarà més encara la seva relació. Una història que alguns van pensar que s'havia acabat per sempre fa tot just un any.

▶️ Vídeo del dia