Primer pla d'Amelia Bono

Amelia Bono revela que han entrat a casa seva i han fet servir la seva roba privada

La nora de Raphael és conscient que la seva privacitat ha estat en perill

No hi ha dubte que Amelia Bono ha passat un estiu de somni al costat del seu marit, Manuel Martos, i els seus quatre fills. La filla de José Bono, seguint la mateixa línia que la resta de celebritats del nostre país, ha optat per anar-se'n de vacances a platges paradisíaques. Formentera, Eivissa i Galícia han estat els destins ideals que ha escollit la madrilenya per passar aquesta temporada de tranquil·litat. També la companyia ha jugat un paper molt important perquè Amelia Bono s'ho passés bomba.

La seva nombrosa família és el pilar de la seva vida. A més, des que va superar la crisi matrimonial amb Manuel Martos, tot sembla indicar que la seva vida personal va vent en popa. No obstant això, ara, amb la tornada de les vacances, l'empresària ha patit un ensurt que ha tingut a veure amb els fills.

Amelia Bono testimoni que han assaltat la seva privacitat

Sens dubte, Amelia Bono pertany a una de les famílies més influents del país. El seu pare, José Bono, va ser President del Congrés dels Diputats i és membre del partit polític PSOE. D'altra banda, però, l'empresària està a l'ull mediàtic perquè el seu sogre és el cantant Raphael. De manera que, d'una banda o una altra, la madrilenya ha de bregar amb ser el focus d'atenció.

A més, Amelia Bono ha volgut portar un estil de vida en què mostra tots els passos que fa als seus seguidors d'Instagram. Evidentment, ha retratat les increïbles vacances que ha passat al costat de la  seva família. També comparteix altres detalls, com ara situacions que viu en el dia a dia o explica anècdotes gracioses de la seva intimitat.

Captura d'Instagram de la foto dels fill d'Amelia Bono
Imatge de la història d'Instagram d'Amelia Bono en què ensenya 'l'assalt' al seu armari per part dels seus fills. | INSTAGRAM: @AMELIABONO

De fet, justament fa uns dies, Amelia Bono va voler compartir una divertida instantània de dos dels seus fills. En aquesta es veia que els petits havien decidit assaltar el seu armari per provar-se algunes de les peces de roba de la madrilenya. Des de complements com ara bosses o cinturons, fins a sabates i pantalons, eren la classe de peces de roba amb què els fills de Bono van voler jugar. Una divertida estampa que la nora de Raphael va voler mostrar a tots els usuaris d'Instagram.

«Jo intentant una estoneta de tranquil·litat», deia amb una emoticona amb una cara de riure. Certament, una sorpresa que va acabar amb una Amelia Bono que es pixava de riure. No només perquè els petits decidissin jugar amb la seva roba, sinó pels divertits looks que van crear. No hi ha dubte que aquesta faceta d'Amelia Bono enlluerna tots els seus seguidors, que la segueixen per no perdre's cap detall de les entremaliadures que fan els seus fills.

Fins i tot, l'empresària, que presumeix de bromista, exerceix de paper de pilleta.  Fa aproximadament un mes, la madrilenya gravava el seu marit just en el moment en què s'estava fent una migdiada. «Ploro!, mentre uns dormen la migdiada, jo estic maquinant de les meves», escrivia. Per descomptat, ja sabem d'on els seus fills han tret aquesta rebel·lia que els caracteritza.

El dur trastorn que pateix Amelia Bono

D'altra banda, el nom d'Amelia Bono ha acaparat algun titular per un altre motiu molt diferent d'aquesta broma que li van fer dos dels seus fills petits. Fa algun temps, va revelar que patia TDAH, un trastorn cada cop més comú.

La veritat és que, malgrat que no és gens greu, la madrilenya va confessar que va ser especialment dur per a ella, però que, finalment, ha après a viure-hi. «No va ser fàcil en alguns moments i aspectes del meu dia a dia, però és un tema personal i he après a viure-hi».

▶️ Vídeo del dia