Fotomuntatge d'Emma García i Aitor Senar.

El marit d'Emma García descobreix que els rumors sobre la seva dona són certs

Emma García rep una notícia que l'obliga a canviar de plans

Emma García torna a Telecinco. Així ho ha confirmat Mediaset mesos després que la presentadora es quedés sense feina per la cancel·lació de Viva la vida. La basca es va endur un cop dur en ser descartada per estar al capdavant de ¿Quién es mi padre? , i el seu futur va començar a penjar d'un fil.

Tot i això, la cadena vol continuar comptant amb ella i li ha buscat un lloc al grup audiovisual. Dirigirà un nou programa i s'espera que l'estrena sigui imminent, tot i que encara no hi ha data establerta. Sens dubte, és una boníssima notícia que la basca ha celebrat.

Emma García ja té nova feina a Telecinco

Emma García confiava que els directius de la cadena no la deixarien a l'estacada. Han estat molts anys a Telecinco i la fi de Viva la vida la va deixar molt tocada. Es va acomiadar de l'audiència amb molta tristesa, però confiant que tornaria molt aviat.

Així ha estat. Tot i que encara no se sap en què consistirà el seu nou projecte televisiu, sí que se'n sap la franja horària. Serà un format ubicat a les tardes dels caps de setmana, el mateix buit que ocupava el seu anterior programa i on ara s'emet Ya es verano.

Emma García
Emma García torna a Telecinco amb un nou programa | GTRES

Aquest darrer no ha tingut la bona acollida que s'esperava i les dades d'audiència han estat horribles. No es preveu la seva continuïtat. Per tant, Emma tornarà a la petita pantalla sense notar canvis aparents a la seva jornada.

A més, la basca es posarà sota les ordres de la productora Unicorn Content, la mateixa que lidera Ya es mediodía i Ya es verano. Es compondrà de temes d'actualitat, d'entreteniment i de crònica social. En definitiva, un nou Viva la vida amb la cara rentada.

També es faran entrevistes amb convidats del món rosa; res amb què la presentadora no sàpiga bregar. Comptarà amb la companyia de col·laboradors que aportaran informació, a més de directes per abordar la darrera hora.

Tot i que no s'entreveu res de nou, la veritat és que García es troba d'allò més il·lusionada. A més, aprofitant els últims raigs de sol, la periodista ha gaudit d'unes llargues vacances lluint el seu cos a les platges italianes. Ara, però,  toca posar-se les piles i tornar a la feina.

▶️ Vídeo del dia

Emma García celebra el seu retorn

Emma no ha perdut el somriure durant aquests mesos que ha estat sense feina. Coneixedora de la seva vàlua, sabia que tard o d'hora el telèfon tornaria a sonar. En un primer moment es va especular amb un format en una franja horària molt diferent de Viva la vida, però finalment no ha estat així.

Mediaset s'ho ha pensat millor i ha reculat tornant-hi a comptar per les tardes dels caps de setmana. Sobretot després que Ya es verano aportés al grup unes dades pèssimes.

Imatge d'Emma García.
Després del fracàs, Emma García està preparada per tornar | TELECINCO

Després de la seva estrena i en vista de la poca acollida, es van produir alguns canvis al programa que no van convèncer l'audiència. Es va quedar molt per darrere de Viva la vida i també respecte als estius en què Toñi Moreno es posava al capdavant.

Com a conseqüència, la cadena ha decidit prescindir del format produït per la productora d'Ana Rosa i trencar rotundament. No li convé mantenir un espai que ni supera el 10% de share ni arriba al milió d'espectadors.

Ara, la responsabilitat recau en Emma i en el programa que es prepara per intentar reconduir la situació. És una cosa molt complicada tenint en compte que sembla un projecte televisiu poc innovador. D'aquí a poc es coneixerà el nom del nou espai dels caps de setmana a Telecinco i sabrem quins col·laboradors són rescatats.