Amelia Bono

Amelia Bono torna a la família de Manuel Martos i comencen els problemes

La reconciliació ja està ocasionant conflictes

Amelia Bono s'ha convertit juntament amb Manuel Martos en la protagonista de la premsa rosa. La seva reconciliació amb el pare dels seus quatre fills ha revolucionat el món rosa, però encara més els seus problemes. La filla del socialista José Bono ha tornat amb la família de Manuel, però ja han començat els contratemps.

Una reconciliació inesperada

El mes de juny de l'any passat va ser l'elegit perquè Amelia Bono i Manuel Martos anunciessin de cop i volta la seva separació. Després de 14 anys, la parella deia adeu a tota una vida junts. Tots dos havien forjat el seu amor i la seva vida en comú amb quatre fills.

Tot i això, no va ser una separació en si. Tot i les seves diferències, la parella havia decidit continuar vivint junta, encara que fent la seva vida per separat. Tanmateix, després d'un any d'aquella ruptura, la parella ha pres la decisió de donar-se una segona oportunitat.

Amelia Bono i Manuel Martos
Amelia Bono i Manuel Martos s'han donat una segona oportunitat després d'un any separats. | GTRES
 

Així ho anunciava una coneguda revista del cor amb una fotografia de tots dos. Per la seva banda, Amelia Bono va trigar hores a confirmar-ho als mitjans de comunicació: «Estem molt feliços, estem molt bé i ara encara millor. Per descomptat que Manuel és l'home de la meva vida», confessava.

Però la parella no era conscient dels problemes que podria comportar aquesta reconciliació. De fet, Amelia Bono no va pensar mai que començarien els problemes en tornar a la família de Manuel Martos. De què parlem?

Els problemes que preocupen Amelia Bono

Després d'anunciar la reconciliació, la parella intenta que tot segueixi igual que abans. Tot i això, hi ha alguna cosa que ha canviat i té molt a veure amb la família de Manuel Martos. Una cosa que preocupa molt Amelia.

I no és altra cosa que el nou veí del pare de Manuel Martos. És coneguda la bona relació d'Amelia Bono amb el cantant Raphael, però el nou llogater de la luxosa vila la té molt preocupada.

Es tracta ni més ni menys que d'Omar Montes. El cantant anunciava fa uns dies la compra del nou immoble davant els mitjans de comunicació. I explicava que, entre altres famosos, Raphael era a la llista dels noms dels seus veïns.

«Gratis no ha estat, m'he deixat tots els meus estalvis. Per menys de quatre milions, tal com estan les coses, no et compres res, era el meu somni», explicava el cantant.

Primer pla d'Omar Montes
Omar Montes ha anunciat la compra de la seva nova casa, a prop de la del cantant Raphael. | GTRES
 

Tot i això, la preocupació d'Amelia Bono i Manuel Martos estaria fonamentada. No és la primera vegada que hi ha problemes a la vila i creuen que el perfil dels veïns no quadra amb el del cantant.

Així és la vila on no tothom pot viure

Que Omar Montes cridés als quatre vents la compra de casa seva, no ha fet gens de gràcia als habitants de Montepríncipe. La vila es caracteritza per ser tranquil·la i calmada, una cosa que no lliga amb el perfil del cantant.

La vila està situada a Boadilla del Monte, a l'oest de la capital, concretament a Montepríncipe. És una de les zones d'Espanya amb la renda per càpita més alta i no qualsevol hi pot accedir.

Fotomuntatge d'Amelia Bono i Raphael.
Amelia Bono està preocupada per Raphael. | CatalunyaDiari

De moment, no hi ha hagut cap problema i encara que no s'espera que n'hi hagi cap, Amelia Bono i Manuel Martos ja estan en alerta. Per la seva banda, Raphael no ha donat cap declaració sobre això, encara que no s'espera que ho faci. Per això, tant ell com el seu fill i Amelia Bono prefereixen guardar silenci.