Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio Orozco

Antonio Orozco parla de la mare de la seva filla i confirma el secret a veus

Antonio Orozco dona els motius pels quals no revela la seva identitat

Antonio Orozco és un reconegut artista que està en una de les seves millors etapes tant a l'àmbit professional com personal. El cantautor espanyol acomiadava l'any 2021 amb una de les grans notícies que es poden rebre a la vida d'una persona: el naixement del seu segon fill.

Antonella va arribar al món el desembre de l'any passat i la seva arribada ha fet molt feliç al coach de La Voz.

«Hem estat pares d'una nena saníssima i bella que es diu Antonella». D'aquesta manera, Antonio Orozco va anunciar de manera inesperada, fa poc més de sis mesos, que havia esdevingut novament pare.

Imatge d'Antonio Orzco amb els seus fills, Jan i Antonella
Antonio Orozco està molt feliç amb els seus dos fills, Jan i Antonella | Instagram

 

Antonio Orozco, orgullós de la seva filla Antonella

Recordem que Antonio Orozco va ser pare per primer cop fa 16 anys. Va ser quan la que fos la seva dona, morta el 2017 de forma tràgica, donava a llum Jan, que ja és tot un homenet. En els últims dies, Antonio Orozco ha parlat sobre la seva filla, la nova il·lusió de la seva vida i que defineix de manera afectuosa com la seva «nova parella».

D'un temps ençà, el cantant espanyol ha fet el pas per parlar obertament de la seva vida privada a diferents entrevistes. En totes elles, com als programes La roca o Las tres puertas, Orozco va posar de manifest la dolça etapa que està vivint des que naixés el seu segon fill.

Antonio Orozco i el seu secretisme sobre la mare de la seva filla petita

La petita Antonella li ha fet reviure aquells records que el mateix artista definia com «una benedicció». Al programa de La Sexta, no va parar d'elogiar la seva filla petita. I es va referir al pas que va fer en publicar la primera foto d'Antonella amb el seu germà Jan a les xarxes socials.

Uns bonics gestos que també va voler tenir amb la mare de la seva filla malgrat que, avui dia, es desconeix la identitat d'aquesta dona. A més, tampoc no es coneix el temps que la parella porta junts.

«Antonella ja canta, ens fa els seus concertets. És l'alegria de la nostra vida, de la meva família, però especialment és l'alegria de la seva mare. La seva mare és una campiona», va revelar aquest a l'espai presentat per María Casado.

El cantant, que està d'actualitat després d'actuar en el concert del 30è aniversari de Cadena 100, es va referir a la mare de la seva filla en una entrevista recent.

Ha assegurat sobre la raó per la qual no ha fet públic el seu nom, que no és ell qui ha de «mantenir ningú al marge».

«Ella té criteri suficient per saber el que vol o no vol fer. És una dona, com totes, força intel·ligent. Jo no mano a la vida de les persones, cadascú sap on vol estar», expressava l'artista.

Una segona paternitat molt buscada

Orozco ha explicat que aquesta segona paternitat ha estat molt buscada i que és un pare «orgullós i aplicat».

Imatge d'Antonio Orozco amb el seu fill Jan.
Antonio Orozco amb Jan, el seu fill gran | Cedida

Sobre la mare d'Antonella, aquest sent molt «orgull» perquè no recordava «com és de complicadíssim arribar a ser la càrrega que porta una mare quan acaba de donar a llum. Em trec el barret davant de la mare de la meva filla i de totes les mares del món», ha sentenciat.

D'altra banda, el cantant ha confessat que ha anat al Wanda Metropolitano amb el seu fill gran, que té 16 anys, i es vol dedicar a la música.

«Ha vingut a escoltar música. Si li preguntes per la fama del seu pare, estic segur que no sabria ni què contestar-te», ha expressat Orozco. El jove Jan dedica la seva vida a formar-se com a músic, practica més d'un idioma i vol ser algú al món de la música com el seu pare.

David Bisbal huye y paga un dineral para que nadie pueda encontrarlo