Imatge d'Antonio David Flores al cotxe.

Antonio David Flores i la separació que està fent plorar qui més estima

Antonio David Flores està preocupat per la seva família

Antonio David Flores està passant per un moment crític perquè a Telecinco no li deixen donar la cara i no es pot defensar. Des que Rocío Carrasco va estrenar el documental 'Contar la verdad para seguir viva' la seva situació ha fet un gir de 180 graus.

Durant tot aquest temps hi ha una persona que està patint: Rocío Flores, que no s'ha cansat de donar la cara per ell.

Antonio David Flores ha descobert gràcies al programa 'Viva la Vida' que la seva filla està travessant una crisi sentimental força important. Un col·laborador del mitjà esmentat ha fet un pas més i assegura que la parella ha posat punt final a la seva història d'amor. La suposada infidelitat de Manuel, xicot de Rocío, podria haver estat definitiva, i la influencer no vol continuar aguantant.

Rocío Flores i Manuel Bedmar
Antonio David Flores és l'únic que sap la veritat. | INSTAGRAM: MANUELBEDMAR14

Antonio David sap millor que ningú com funciona el món del cor i era conscient que Ro rebria atacs de diferents persones. El que no s'imaginava és que tants periodistes investigarien la vida sentimental de la jove. Una coneguda revista va assegurar que Manuel tenia una presumpta amant, però Rocío no es va creure els rumors.

Antonio David Flores ha recomanat a la col·laboradora del magazín de Telecinco que sigui prudent, però hi ha alguna cosa que s'ha trencat. Ja no té una relació tan bona amb els mitjans com abans; la situació és complicada i ha de donar explicacions. A 'Viva la Vida' han assegurat que ja no està amb Manuel.

Flores és conscient que la seva filla ha trencat amb la cordialitat que la caracteritzava, però sap que té prou motius per fer-ho. Fa més d'un any que certs programes difonen informacions dures i tothom té un límit. Fins avui Manuel Bedmar havia estat el seu gran suport, però suposadament ja no forma part de la seva vida.

Antonio David Flores confirma que la crisi és real

Antonio David Flores té molts assumptes pendents i no tots tenen a veure amb Rocío Flores. A sobre de la taula hi ha una notícia molt important que l'afecta directament: José Ortega Cano podria haver tocat fons. Ana María Aldón ha marxat de casa i ningú sap on és, cosa que ha accentuat la crisi personal que fa tant de temps que travessa.

Antonio David Flores
Antonio David Flores manté contacte amb la família de Rociíto. | GTRES

Flores gaudeix d'una molt bona connexió amb Ortega Cano, per això està tan preocupat. En el passat hi va tenir molts problemes, però des que Rociíto treballa a Telecinco estan molt units. El periodista Luis Rollán ha intentat aclarir què està passant.

«La situació cada cop és més complicada i ella diu que està en una situació molesta. Realment ells com a parella no estan passant per un moment dolent, només els estan afectant factors externs», explica el sevillà. Aquesta informació potser ha relaxat l'exmarit d'Olga Moreno, que sempre empatitza amb els seus.

Antonio David Flores descobreix que el problema és seriós

Antonio David es va separar de Rocío Carrasco fa més de 20 anys. Per tant, ha tingut temps d'entaular amistat amb la seva antiga família política. Ara tots estan al punt de mira perquè Rociíto els acusa de ser «uns hipòcrites», ja no està sol a la batalla. Està preocupat per la suposada separació de la seva filla, però també per José Ortega Cano.

«Trobo a faltar la professionalitat d'Ana María, hauria d'haver trucat per avisar que no vindria al programa. El perfil que s'està donant és exagerat, crec que és una decisió i em temo que la veuré a una portada», declara Isabel Rábago. Flores podria tenir informació sobre el tema, encara que mai no la compartirà amb ningú.