Ana María Aldón.

L'amenaça d'Ana María Aldón: destapa (sense voler) el secret d'Ortega Cano

Ana María Aldón no vol que la imatge del seu marit es vegi afectada un altre cop

Ana María Aldón s'ha vist obligada, una vegada més, a sortir públicament en defensa del seu marit. L'actual esposa d'Ortega Cano considera que el que estan fent amb la imatge del seu marit és «desproporcionat» a les seves declaracions.

La figura del pare del seu fill torna a ser notícia. Fa uns mesos ja va haver de llançar una amenaça com a advertiment a una de les col·laboradores de Telecinco. «Tindràs un problema, ja t'aviso».

Ana María Aldón, plorant a 'Viva la vida'.
Ana María Aldón, plorant a 'Viva la vida'. | Europa Press 

Fa uns mesos, es va especular amb la possibilitat que el torero hauria donat «mala vida» a l'artista durant el matrimoni. Setmanes més tard, la tertuliana s'ha hagut d'enfrontar, novament, a aquestes greus acusacions.

Aquest cap de setmana, la col·laboradora de 'Viva la vida' ha reaccionat a les darreres declaracions que Rociíto ha fet sobre el destre durant l'emissió de 'Montealto: regreso a la casa'.

La filla de La Jurado està cansada del rebuig que ha rebut per part de la família i ja no està disposada a callar més. Divendres, 18 de febrer, la mare de Rocío Flores es va mostrar molt contundent a l'hora de donar la seva opinió sobre el torero.

A la dona de Fidel Albiac no li va tremolar la veu a l'hora d'assegurar que esborraria el torero de la vida de la seva mare.

Rociíto torna a posar al punt de mira Ortega Cano

Ana María Aldón veu, una vegada més, com la imatge pública del marit queda malmesa. Durant l'últim episodi de 'Montealto', Rociíto va fer una sèrie de revelacions que no van deixar molt bé Ortega Cano.

La filla de Rocío Jurado no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de dedicar al destre unes paraules demolidores amb relació al problema que va tenir amb la justícia.

En una de les seves declaracions públiques, el pare de Gloria Camila va assegurar que Carrasco havia tingut un comportament irregular des de ben petita.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i José Ortega Cano.
La relació entre Rocío Carrasco i José Ortega Cano és irrecuperable. | La Noticia Digital 

«He pogut tenir un comportament irregular, però mai he tingut un comportament ni il·legal ni delictiu», va afirmar molt contundent Rociíto. Feia referència a l'accident que va tenir Ortega i que va posar fi a la vida d'un jove.

Una vegada més, Ana María Aldón ha hagut d'escoltar com titllaven el seu marit de maltractador. Durant la promo d'aquest especial també s'insinuava que Rocío Jurado va ser víctima de maltractaments.

«És un tema molt seriós i jo, en certa manera, em faig una mica la sorda per no voler tirar-me més coses a sobre», va especular la filla de Rocío Jurado.

Després d'aquestes dures declaracions, ha arribat el torn a la col·laboradora de 'Viva la vida'. Durant aquest cap de setmana, la dona d'Ortega Cano ha volgut desmentir les paraules de Carrasco.

Primer pla d'Ana María Aldón i José Ortega Cano.
Ana María Aldón i el seu marit. | Europa Press 

Quant als problemes legals que va tenir el seu marit, Ana María Aldón considera que ja ha pagat per ells. «El meu marit està jutjat, condemnat i va complir el que havia de complir. Em dol que s'utilitzi aquesta etapa per fer més mal».

Al seu torn, també va voler donar la seva opinió sobre la relació que van mantenir l'artista i el torero. La tertuliana considera que si Rocío Jurado hagués volgut «esborrar de la seva vida» Ortega Cano, ho hauria fet. «Qui li ho impediria?», va respondre molt segura.

Ana María Aldón adverteix Maria Patiño

Aquesta no és la primera vegada que Ana Maria Aldón ha de sortir en defensa d'Ortega Cano. Fa sis mesos, també va llançar una dura advertència a la periodista María Patiño.

A finals d'agost de 2021, la presentadora va fer diverses acusacions contra el torero durant el 'Deluxe'. La col·laboradora de Telecinco va afirmar que el pare de Gloria Camila hauria donat «mala vida» a Rocío Jurado durant el seu matrimoni.

Per fer més verídic aquest testimoni, María Patiño va assegurar que va ser el mateix Amador Mohedano qui li va donar aquesta informació.

Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió
Maria Patiño va acusar el torero de «donar mala vida» a Rocío Jurado. | Europa Press 

Com es podia esperar, Ana María Aldón no va trigar a desmentir les paraules de la periodista. La dona del torero es va dirigir directament a la seva nova enemiga pública a 'Viva la vida'.

Mirant a càmera, la tertuliana va assegurar que «havia ficat la pota fins al final». «Estàs fent acusacions molt greus. Públicament i davant de tot Espanya, està acusant el meu marit de ser un maltractador», recriminava.

Ana María Aldón també va enviar una clara advertència a la presentadora de 'Socialité'. «Tindràs un problema, ja t'aviso. No estiguis tan tranquil·la perquè no només serà Amador Mohedano. No es poden fer aquestes coses, primer cal tenir provés per després parlar».