José Luis Gil a un 'photocall'

L'amiga de José Luis Gil mostra la fotografia que resol molts dubtes

José Luis Gil continua recuperant-se de l'ictus que va patir el novembre del 2021

José Luis Gil segueix recuperant-se positivament de l'ictus que va patir fa uns mesos i pel qual s'ha quedat sense feina durant un temps indefinit. L'icònic Enrique Pastor a La que se avecina sap com és d'important no fer un pas en fals després de patir un ensurt com el que va viure a les seves carns.

Tot i que és conscient que no podrà estar a l'enregistrament de la nova temporada de la ficció espanyola, l'actor segueix molt pendent del que fan els seus companys. En les darreres hores, José Luis ha conegut la part més personal de la seva companya de repartiment Eva Isanta, amb qui porta treballant des dels temps d'Aquí no hay quien viva i ha forjat una bonica amistat des de fa molt de temps.

L'amiga de José Luis Gil treu a la palestra una foto inèdita

El cas és que aquest diumenge, l'actriu va publicar una fotografia de quan era un nadó a Instagram. Al costat de la bonica imatge, l'amiga de l'actor la va acompanyar amb una cridanera reflexió.

José Luis Gil posant seriosament
José Luis Gil fa vuit mesos que està fora de la vida pública | Europa Press

La intèrpret a La que se avecina va arribar a la xifra dels 51 anys el cap de setmana passat. Per tant, no va dubtar a escriure unes paraules d'agraïment a aquelles persones que l'han acompanyada, i segueixen estant-hi al costat durant tots aquests anys.

«Gràcies infinites a la gent que comparteix i ha compartit la meva vida fins aquí. Estiguin a prop o no, i a tots els que m'envieu tant d'amor des de molts llocs del món», va confessar l'actriu espanyola.

Isanta va deixar clar que volia brindar «per la vida» i per aquells que en formen part. A més a més, no va tenir objeccions a publicar un comentari sobre la seva infància en to jocós.

La foto viral d'Eva Isanta que diu moltes coses

«Doncs amb els anys, jo opino que he millorat força… No creieu? Almenys m'ho proposo cada dia», va confessar, obtenint fins a 4.000 'likes' i nombroses felicitacions.

«Amb els anys estàs divina. Feliç aniversari, reina. Et desitjo el millor ara i sempre», deia una de les respostes que ha pogut llegir Isanta a aquest 'post' tan comentat.

Eva Isanta
Eva Isanta ha celebrat el 51 aniversari| EUROPA PRESS

Entre els missatges d'afecte que ha rebut l'actriu hi ha el de la directora de la ficció de Telecinco, Laura Caballero, així com els d'Itziar Castro, Vanesa Romero o Belinda Washington.

Per exemple, l'actriu Norma Ruiz li ha deixat un afectuós comentari, en què deixa palès l'estreta relació que hi ha entre totes dues. «Ai, que et menjo, t'estimo, amiga», deia el missatge de l'actriu de Yo soy Bea.

Eva Isanta dona l'última hora sobre l'estat de José Luis Gil

A propòsit d'Eva Isanta, ha comentat fa uns dies com està actualment l'estat de salut del seu amic. Davant els reporters d'agències, la intèrpret ha dedicat unes paraules afectuoses al convalescent. «És un lluitador, té molts recursos i no es rendeix», sentenciava.

Eva Isanta i José Luis Gil
Eva Isanta fa l'última hora sobre l'estat de l'actor | CatalunyaDiari

«Els companys i el públic estem esperant-lo amb els braços oberts», va afirmar l'actriu als premis Berlanga al Humor.

Així mateix, va confirmar que està «en contacte» amb la família, si bé desitja «respectar els moments privats. Ell té el seu procés, cal ser-hi, sabent que estàs. Li enviem forces cada dia», va exposar.

Alberto Caballero, creador de LQSA, era un altre dels seus companys que feia referència a la baixa de l'actor a la sèrie. «El millor homenatge serà que torni. No volem pensar en una altra alternativa», desvelava.