Primer pla d'Ana María Aldón

La gran amiga d'Ana María Aldón explica la veritat i sentencia Ortega Cano

Ana María Aldón està passant per un moment complicat amb Ortega Cano

Ana María Aldón fa setmanes que és objectiu de la premsa rosa a causa dels rumors de separació d'Ortega Cano. Les declaracions d'ella que li retreien al seu marit el seu 'passotisme' en la relació i l'intercanvi de retrets amb la filla d'ell, Gloria Camila, han incentivat els rumors. I ara ha estat una amiga de la dissenyadora la que ha explicat la realitat de la situació.

El mitjà Ok Diario és el que, en exclusiva, ha parlat amb el seu entorn per conèixer la realitat del moment que viu.

Ana María Aldón i el seu moment més difícil

La dissenyadora està fent front als problemes en el seu matrimoni amb Ortega Cano. Uns problemes que han sorgit, sobretot, amb l'intercanvi de retrets que ella i Gloria han protagonitzat a la televisió. I la situació està cada cop més tensa i se sent absolutament esgotada.

Aquesta 'guerra' entre les dones del torero ha propiciat que cobrin cada cop més força els rumors de separació entre el matrimoni. Uns rumors que el diari esmentat ha volgut conèixer que tenen de veritat, per la qual cosa s'ha posat en contacte amb l'entorn d'ella. I una persona propera a Ana ha deixat clar que no té cap intenció de separar-se del torero.

És més, ha vingut a dir que si en algun moment es divorciés, no seria d'ell, sinó de la família. Fins i tot, ha subratllat que si es produeix finalment la separació de tots dos, seria per «les conseqüències d'una situació límit».

Foto d'Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María.
Ana María Aldón no vol separar-se d'Ortega Cano. | Europa Press
 

De la mateixa manera, aquesta font ha afirmat que si Aldón i Ortega amb prou feines es veuen junts públicament és per l'agenda laboral. És clar, perquè Aldón està «tenint un gran èxit professional tant amb els seus gaspatxos, com en la seva faceta d'influencer». Un èxit que li està venint molt bé per poder evadir-se dels conflictes familiars esmentats.

En aquesta ostentació de sinceritat, la persona del cercle íntim de la dissenyadora ha deixat clar que Ana María segueix tenint un somni. Aquest és el de «poder agafar les maletes, deixar-ho tot i anar a viure a Costa Ballena amb el seu marit i el seu fill de la manera més anònima possible i sense connexió». Tot i això, aquest objectiu ara no el pot complir per l'escolarització del seu fill i perquè no vol crear un nou terratrèmol familiar.

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
Ana María Aldón li agradaria allunyar-se de tot amb el seu marit i el seu fill. | GTRES
 

Ana María Aldón, atenta a la petició del seu marit

La col·laboradora de Viva la vida, segons el seu entorn, no té cap intenció de trencar el seu matrimoni amb Ortega Cano. L'estima i vol seguir amb ell, malgrat els conflictes amb el seu cercle i també les declaracions del torero. I és que fa uns dies li va retreure que segueixi dient que Rocío Jurado és l'amor de la seva vida.

El de Cartagena sembla que vol calmar l'ambient i poder allunyar-se de les polèmiques entre la seva dona i la seva filla. Per aquest motiu, no ha dubtat a trucar a Ya son las ocho per fer una petició molt clara i contundent. Ha dit: «Estic fart i esgotat».

▶️ Ana María Aldón confiesa que ya ha tomado una decisión definitiva

«No es pot ser tan bona persona com jo i és la primera vegada que dic això. Demano a tots els meus, a Gloria, a la meva dona i al meu nen que em deixin que jo faci la meva vida. Els dono suport en tots els sentits, però hi ha coses que cal respectar».

José Ortega Cano i Ana María Aldón a El Rocío
Ana María ha vist el seu marit perdre els papers públicament. | GTRES
 

En aquest punt ha exposat que «no seré sempre l'intermediari. Amb això em retiro i no tornaré a parlar més a la televisió. Demano a la meva filla, a la meva dona i a tothom que em deixin viure tranquil, que deixin de parlar de mi».