Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paloma Cuevas

Una amiga de Paloma Cuevas explicar per fi la veritat sobre la ruptura

L'amiga de Paloma Cuevas parla de la ruptura

Aquest estiu els rumors d'una història d'amor entre Paloma Cuevas i el cantant Luis Miguel van anar en augment. Hi ha rumors que indiquen que la seva relació la porten en secret, ja que cap de tots dos s'ha pronunciat davant de la premsa per confirmar o desmentir el seu amor.

La història d'amor entre Paloma Cuevas i Luis Miguel

La filla del torero va conèixer el seu exmarit, Enrique Ponce, durant una correguda de bous. Per a ells va ser amor a primera vista i és que, després d'anys de festeig i de relació a distància volien casar-se com més aviat millor quan Paloma tornés a Espanya, ja que sabien que estaven fets l'un per a l'altre.

I així va ser, perquè l'any 1996 es van casar a València i van tenir un matrimoni molt feliç del qual van sortir dos fills. Tanmateix, en 2020 van anunciar que iniciarien la seva separació perquè feia més d'un any que estaven en crisi. Per tant, la parella va durar només 24 anys.

Enrique Ponce i Paloma Cuevas en un esdeveniment públic
Enrique Ponce i Paloma Cuevas van decidir posar fi a la seva relació | GTRES

L'exmarit de la dissenyadora coneixia Luis Miguel perquè eren propers. Així que, si el cantant era proper al torero, significa que també coneixia a Paloma Cuevas. És més, va néixer una gran amistat entre tots dos, que fins i tot va ser padrina d'un dels seus fills.

Per tant, els llaços tan estrets que mantenen la filla del torero i el vocalista, i la visita de Luis Miguel a Paloma Cuevas durant aquest estiu a Madrid van alimentar els rumors d'una relació secreta entre tots dos.

Imatge de Paloma Cuevas i el cantant mexicà Luis Miguel acompanyats d'altres amics
Paloma Cuevas i Luis Miguel són amics íntims des de fa molts anys | Xarxes Socials

Tot i que mai es va confirmar res, el mes d'octubre passat va sortir a la llum que Luis Miguel demanaria matrimoni a Paloma. Segons sembla, un periodista de Mèxic, Gustavo Adolfo Infante, va confirmar que la visita de l'exdona del torero al vocalista, que era a Mèxic, era l'oportunitat perfecta per a la petició.

Imatge d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas acompanyats de Luis Miguel
Paloma Cuevas es va veure embolicada amb rumors de matrimoni | GTRES

Es deia que no només li va regalar un anell de compromís, sinó que també planejaven dos casaments, un a Espanya i un altre a Mèxic, i que serien uns casaments amb magnificència. Tanmateix, ningú del cercle proper de Paloma es va pronunciar davant del suposat compromís.

Haurien acabat la seva relació Luis Miguel i Paloma Cuevas?

Tot i que es parla de relació i d'un possible casament entre Paloma Cuevas i Luis Miguel, darrerament s'ha vist el cantant a Miami amb qui es diu que és la seva ex-xicota Mollie Gould, corista del vocalista, encara que la relació tampoc va ser confirmada per cap d'ells.

Durant la inauguració de la nova Joieria Yanes vam poder veure Paloma Cuevas radiant, sense desig de donar cap comentari sobre la seva ruptura o rumors de casament amb Luis Miguel. En canvi, la seva amiga Patricia Cerezo va fer alguns comentaris sobre això.

«Paloma està fenomenal. Sempre està bé, amb les filles, amb els pares i molt bé», assegurava. Davant la ruptura amb el cantant: «Com diu ella, ni confirma, ni desmenteix. Està molt bé, moltíssimes gràcies i perdona. Pregunteu-li a ella, com dic jo, parlo amb les meves amigues, no d'elles».

Imatge de Patricia Cerezo durant la inauguració de la Joieria Yanes
Patricia Cerezo durant la inauguració de la Joieria Yanes | Instagram

Patricia Cerezo s'ha estat esforçant a no donar cap informació sobre la seva amiga i escapolint-se dels periodistes. Sens dubte, no hem pogut veure-la vacil·lant en les seves declaracions sobre Paloma.

Què deu haver passat entre Paloma Cuevas i Luis Miguel? Els rumors sobre la seva relació eren falsos i mantenien simplement una amistat? O la història d'amor entre ells ha estat fugaç?