Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Concha Velasco.

Concha Velasco revela quants diners deixarà als seus fills en herència

Concha Velasco ha estat i és una de les actrius més rellevants del nostre país

Concha Velasco ha sigut notícia aquests dies perquè existien rumors que indicaven que havia empitjorat el seu estat de salut. Unes xerrameques que ràpidament van generar enrenou, ja que és una de les actrius més estimades, i que van fer que el seu fill Manuel tranquil·litzés els seus incondicionals.

I com és tan admirada, tot el que hi gira al voltant, com l'herència que deixarà els seus fills, suscita gran interès. Un llegat del qual també s'ha especulat molt, encara que de moment no ha sortit a la llum cap xifra concreta.

Concha Velasco va provocar la controvèrsia

La 'chica ye-ye' sempre ha tingut molt bona relació amb la premsa. Per això, fa una mica més d'un any la va portar a donar als mitjans un titular que va causar commoció. Exactament va anunciar: «He hagut de vendre una coberteria per comprar a la farmàcia».

Aquesta afirmació va preocupar moltíssim tothom, que va pensar que Concha estava travessant un seriós problema econòmic. No obstant això, ràpidament va ser desmentit pel seu voltant més proper que va exposar que aquestes declaracions havien estat fruit de les xacres de la seva edat. De fet, el seu fill gran, Manuel, va dir a 20 minutos: «Té 82 anys i cal entendre que, de vegades, diu coses que no són».

Concha Velasco
Concha Velasco va arribar a manifestar fa un temps que havia hagut de vendre pertinences per pagar-se la medicació | Telemadrid

Concha Velasco i la seva enigmàtica herència

L'exdona de Paco Marsó ha estat, sens dubte, unes de les actrius que més ha treballat al nostre país. Sí, perquè no només ha fet una llarga llista de pel·lícules, sinó també nombroses obres de teatre. Sense oblidar que també ha exercit com a presentadora d'alguns programes de gran èxit de la televisió, com ara Sorpresa, sorpresa i Cine de Barrio.

Totes aquestes feines li van permetre guanyar abundants sumes de diners, com també les que va aconseguir amb la seva participació en sèries per a la petita pantalla. Tant és així que, el periodista Saúl Ortiz, va publicar que Concha havia arribat a obtenir 120.000 € per cada capítol de Compañeros.

Precisament tot això ens fa pensar que Velasco compta amb una quantiosa suma al banc. I això que va viure moments de situacions complicades amb algunes obres on va ser productora i no van tenir l'èxit esperat.

Muntatge Concha Velasco i els seus dos fills
Concha Velasco podria deixar molts diners als seus fills, encara que ara està fent importants despeses| Catalunya Diari

Això sí, encara que hi ha la possibilitat que deixi un llegat important, cal tenir en compte que ara n'està gastant molt. Sí, perquè es troba des de fa mesos vivint en una residència que, segons sembla, no està a l'abast de qualsevol butxaca. Però afortunadament s'ho pot permetre i que millor que invertir aquests diners que tant sacrifici li ha costat en el seu propi benestar.

Per tant, l'herència que els seus fills hagin de tenir de Concha és ara un misteri. Això sí, sens dubte, la més important que els deixarà arribat el moment és ella mateixa. Aquesta és l'amor que els ha donat com a mare i també l'amor pel món de l'espectacle que els ha transmès.

És més, de la mateixa manera, els ha ensenyat a lliurar-se completament a cada projecte, a treballar i a esforçar-se per assolir els seus somnis. Això és el que ha fet ella des que va començar la seva carrera cap al 1954 quan només tenia 15 anys. Edat on el seu desig de ser artista es va fer realitat llavors amb un petit paper a la pel·lícula La reina mora.