Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Fernando Ortega

José Fernando Ortega trenca el silenci i revela el secret del seu pare

José Fernando Ortega està fart d'aquesta situació

José Fernando Ortega ha decidit que no vol callar més i ha revelat, a través d'una de les persones més importants de la seva vida, el gran secret que amaga Ortega Cano.

No hi ha cap mena de dubte que aquesta família mediàtica ha estat la protagonista absoluta de la premsa social del nostre país durant tot el 2022.

José Fernando Ortega
José Fernando Ortega no viu el seu millor moment. | GTRES
 

I és que, a més del mediàtic divorci del torero i Ana María Aldón, l'inesperat testimoni de Rociíto sobre els suposats menyspreus que el pare de José Fernando Ortega li hauria fet a Rocío Jurado ha fet saltar totes les alarmes.

Durant la sèrie documental En el nombre de Rocío, la seva protagonista ha assegurat més d'una vegada que el torero no es va comportar com devia amb 'La Más Grande'.

«Ell sap perfectament que no es va comportar com s'havia de comportar. Va ser un gos. Bé, no, per respecte als gossos, va ser molt mala persona i ha de viure amb això».

En un dels capítols, la germana de José Fernando va relatar un dels episodis més durs que la seva mare va haver de suportar al costat d'Ortega.

«Em va trucar un dia a les 3 del matí perquè anéssim a recollir-la. Quan vaig arribar, me la vaig trobar a les escales de Yerbabuena amb dues maletes asseguda en un esglaó. 'M'ha dit que me'n vagi', em va dir».

Ara, i després d'anunciar que ja hi ha acord de divorci, Gema Aldón ha decidit unir-se a la germana de José Fernando Ortega a la seva guerra personal contra el torero. Però el que ningú no s'esperava és que Michu sortís a defensar l'avi de la seva filla.

José Fernando no està disposat que s'expliquin mentides

José Fernando està fart que s'expliquin mentides, per això Michu no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de defensar la família de la parella.

Aquest dimecres, 9 de novembre, la filla d'Ana María Aldón va anar al plató de Sálvame i no va tenir cap objecció a l'hora de confessar que es creu al 100% el testimoni de Carrasco.

Foto de Gema Aldón.
Gema Aldón critica amb duresa al pare de José Fernando Ortega a la televisió. | GTRES
 

Després que la germana de José Fernando Ortega assegurés que ella no té «res en comú amb Ortega Cano» i que «només és el pare dels meus germans», la filla de la dissenyadora de moda va deixar molt clar quina és la seva opinió sobre això.

«És el pare del meu germà, però a Rocío me la crec totalment. He viscut aquí, sé què passa i què ha passat, i sé els problemes que ha tingut».

I encara que sap que ha conegut «una persona completament diferent de la que era abans», Gema va deixar clar que els suposats problemes d'alcohol del torero a què es refereix Rocío «li encaixen perfectament».

«A la família de la meva mare hi ha hagut persones amb aquest problema. No ho he viscut a casa de la meva mare, però ho he viscut per part d'altres persones[el seu avi]. No he aprofundit en el problema, una altra cosa és que es comenti».

«Quan José comença amb Ana María és després de l'accident de Carlos Parra i crec que aquest problema ja no el té, o no sé què passa amb ell», va apuntar la televisiva a continuació.

Després de fer-se ressò de tot el que es va comentar aquell dia al plató de Sálvame, diversos membres d'aquest mediàtic clan han sortit a defensar Ortega Cano. Però, sens dubte, les paraules de Michu han estat les que més han cridat l'atenció.

Primer pla de Michu somrient
Michu defensa el seu sogre. | Arxiu
 

La parella de José Fernando Ortega no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de sortir públicament a mostrar la seva indignació amb els fets. La noia considera que Gema és una desagraïda i que no hauria de parlar així del pare del seu germà.

«Esteu manipulant i calculant-ho tot. És preciós parlar així del pare del teu germà, qui també t'ha estimat com una filla, més que el teu propi pare. Tens tot el dret a guanyar els teus diners, però quina falsedat».