Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic d'Iñaki Urdangarin i la seva filla Irene

Irene Urdangarin s'espanta en conèixer el greu accident del pare

Iñaki Urdangarin ha patit un accident practicant esport

L'esport és una de les grans passions d'Iñaki Urdangarin. Tot i això, ara li ha costat un seriós disgust. I és que l'ex de la infanta Cristina ha patit un aparatós accident mentre practicava esport i s'ha trencat el colze.

A causa de l'accident i la consegüent lesió que va patir fa un parell de dies, li ha causat haver de canviar la seva rutina. I és que des que es troba a l'atur, l'exjugador d'handbol s'havia refugiat a l'esport.

L'accident li impedirà fer esport

Ara, després de patir un aparatós accident, Iñaki no podrà sortir a córrer pel camp com fa habitualment, ni tampoc podrà gaudir del ciclisme, una passió que comparteix amb els seus fills. De fet, un d'ells, Pablo també és un gran esportista i juga al FC Barcelona d'handbol.

A més, des que va començar a sortir amb Ainhoa Armentia, Iñaki va incorporar el ioga a la seva vida, però després de patir aquest accident haurà de fer repòs després de trencar-se el colze. Fonts properes a Iñaki han assegurat que «no és gens greu, però ha estat aparatós». Així i tot, sabem que les lesions en aquesta zona del cos no són tan fàcils com intenten fer veure.

Família Urdangarin
Iñaki i Cristina amb Irene i la resta de fills | GTRES

De moment, encara no se sap si Urdangarin haurà de passar per quiròfan, però des de la Unitat d'Espatlla i Colze de Madrid no són tan optimistes. Així, manifesten que «les fractures que afecten la regió del colze poden ser de vegades lesions complexes i de difícil tractament», per la qual cosa sí que és greu la lesió. A més, aquest mateix organisme avisa que és essencial una valoració exhaustiva de la fractura per determinar quin és el tractament més adequat: conservador o quirúrgic.

La seva nova vida

De moment, Iñaki ja s'ha sotmès a diverses radiografies, i està esperant una valoració final. La seva vida ha canviat molt en els darrers temps, i la mateixa font que parla de la seva lesió assegura que està feliç i molt serè. Resideix a Vitòria, però sense la pressió de fa uns quants mesos, on no podia ni sortir al carrer.

Ara és habitual veure'l gaudir de la ciutat, o sortir a córrer per la muntanya, cosa que s'ha convertit en una de les seves activitats preferides. Tot i això, ara haurà d'estar uns dies guardant repòs, ja que ha patit un aparatós accident i s'ha trencat el colze mentre practicava esport.