Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Lara Álvarez posant a un 'photocall'

Lara Álvarez confessa què passa amb el seu xicot i per què no el veurem més

La presentadora s'ha obert en canal i ha revelat detalls sobre l'etapa que viu actualment

Lara Álvarez s'ha convertit en una de les cares més mediàtiques de la televisió. Tant és així, que la seva vida ha començat a cridar l'atenció de molts. Gràcies al seu carisma, la seva professionalitat i el bon port davant de les càmeres l'ha portat a presentar els principals programes de Telecinco.

Ara està preparant un projecte personal que no deixarà ningú indiferent. Sí, ja que acaba de presentar la seva nova fragància en un esdeveniment molt especial a la ciutat de Madrid. I allà, per primera vegada, s'ha obert sobre el futur i les relacions sentimentals.

I és que és molt estrany veure la comunicadora compartint catifa o posant al costat d'algunes de les seves parelles. En altres paraules, com molts dels seus companys de professió, és molt gelosa de la seva intimitat.

Imatge de Lara Álvarez plorant durant una gala de Supervivientes
La comunicadora ha esdevingut un dels pilars fonamentals de Mediaset| Telecinco

Un dels últims homes amb què se li ha relacionat ha estat Davide Rey. I això arran d'haver-los vist junts a principis de 2022 compartint un dia de camp. Es tracta d'un noi italià, de Milà concretament, i eren companys de treball a l'equip per a Supervivientes.

Tot i això, sembla que les coses han canviat molt des d'inicis d'aquest any fins ara. Així és, perquè tot indica que la de Gijón podria acabar aquest any sense ningú al costat. I és que, en aquesta mateixa ocasió, l'hem pogut veure parlant obertament sobre la seva solteria.

La companya de Carlos Sobera és coneguda pel seu caràcter alegre i jovial, encara que com tothom, passa per moments en què el seu ànim és més baix. «De vegades estic trista, i de vegades estic nostàlgica, i de vegades una se'n va a aquesta sensació de 'qualsevol temps passat és millor'», manifestava.

D'aquesta manera ha comunicat que està soltera en aquests moments, encara que no descarta res en un futur pròxim. «Tampoc estic tancada, però no és una cosa que sigui un objectiu. Si arriba, arriba», comentava amb els reporters al seu esdeveniment.

«La paraula 'soledat' no existeix per a mi»

Lara Álvarez s'ha mostrat molt contenta amb aquesta època de la seva vida i així ho ha demostrat davant dels micròfons i els mitjans. «Conèixer algú no sempre és fàcil. Ja tinc una edat i unes rutines, i cada vegada és més difícil encaixar, ara vull un amor intel·ligent», se sincerava.

Així mateix, la periodista ha recalcat que no necessita ningú per sentir-se plena, ja que amb les persones que l'envolta en té prou. De fet, ha explicat que la seva família «sempre ha estat un pilar fonamental».

Però ha afegit que «és veritat que amb l'experiència i la maduresa. També dels anys, amb allò que un viu i del que un sent al món cap a fora, valora molt més al seu món cap a dins».

«Sé que, per molt sola que estigui, tinc al món els meus pares i el meu germà, i la paraula 'soledat' no existeix per a mi. Com més anys compleixo, més conscient soc de la sort que tinc per tenir aquests pares que m'ha donat la vida», confessava.

D'altra banda, finalment, sembla que podrem veure-la en una nova edició de Pesadilla en el Paraíso, el 'reality show' en què diversos famosos competeixen per ser el millor granger de la casa.

Això sí, Mediaset estava pensant suspendre el programa. Però, finalment s'ha decidit endarrerir l'emissió de Supervivientes i mantenir el format de la granja. Per tant,  podrem veure Lara Álvarez en la seva màxima esplendor professional.