Primer pla de Clara Chía

Les amigues de Clara Chía i el malnom que li han posat a Shakira: «se'n foten d'ella»

Clara Chía i la seva venjança sense pietat per enfonsar Shakira

Clara Chía ha de suportar el fet de ser notícia en els últims temps per diverses raons que li toquen la moral. Especialment, està afectada després de ser exposada i criticada sense pietat per una cantant internacional com Shakira, l'exparella del seu xicot actual, Gerard Piqué. Això sí, el seu entorn més proper ja ni fa referència a l'ex del culer pel seu nom i li han posat un malnom que no passa desapercebut.

Clara Chía sabia que no era fàcil ser la nova parella de l'exfutbolista del Barça i està pagant molt cares les conseqüències que la conegui tothom des de fa temps. No és nou que ella assumeixi que és molt difícil gestionar tot el que li passa d'un temps ençà.

Després d'haver de sentir tots aquells menyspreus a la Session 53 de Shakira amb Bizarrap, ara aquesta cançó l'ha posada a l'ull de l'huracà.

La venjança de Clara Chía després de ser criticada sense pietat

Després que estigués vivint una situació complicada durant molts dies, la noia va haver de passar per l'hospital en patir un greu atac d'ansietat. L'entorn de la catalana no sap què fer perquè la noia continuï amb la seva vida i no l'afectin les crítiques de la cançó de Shakira.

Imatge de Shakira i Bizarrap anunciant la nova cançó
Shakira li ha fet molt de mal a la jove catalana. | EUROPAPRESS

De fet, l'exculer tampoc sap com afrontar aquesta dura situació, perquè aquest atac frontal de la mare dels seus fills l'ha enxampat desprevingut. Tot i que ja havia publicat anteriorment dos temes més amb indirectes demolidores, aquest tercer 'hit' ha provocat un terratrèmol a casa seva. A més, ha vist com la seva xicota començava l'any de la pitjor forma possible.

El cas és que la parella catalana ha volgut donar normalitat a una situació gens comuna i, fins i tot, han posat junts a les xarxes socials. Ho van fer per confirmar l'estabilitat de la parella i tancar aquells rumors que havien sortit d'una possible crisi. Tanmateix, el que Shakira ha fet amb ella és imperdonable per l'entorn de la jove.

Les amigues de Clara anomenen Shakira amb un malnom

La jove catalana ha estat acusada de ser un producte d'oferta i de no ser bona persona. Segons publica Vanitatis, la jove i la seva família tenien pensat des de fa uns dies venjar-se de Shakira d'alguna manera. Per això, aquests plans han generat una gran expectació entre els seguidors de l'exculer.

Imatge de Gerard Piqué i Clara Chía.
En estar al punt de mira, la parella de l'exculer ho ha passat molt malament. | GTRES

Tant Clara Chía com el seu entorn, en què s'inclouen la seva germana i les seves amigues, «s'han pres de broma la cançó. Els molesta més les informacions que la premsa en diu d'ella. L'assetjament a la premsa, no poder moure's amb llibertat, això l'aclapara», exposen des de l'entorn més proper a la jove catalana.

D'altra banda, les últimes hores s'ha filtrat una informació certament sorprenent. El cas és que la família de Clara Chía, per referir-se a la colombiana, no utilitza el seu nom, sinó «l'ex de Gerard» quan han de parlar d'ella.

La família de la jove catalana està francament enfadada i afirmen que amb aquests comentaris que els ha proferit a la Session 53, Shakira està demostrant caure molt baix. No està demostrant «ser una senyora», encara que sembla que no li importa gens.

D'aquí a uns dies, traurà una nova cançó amb Karol G, que clarament serà la gota que farà vessar el got per a la parella formada per Piqué i Chía.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp