Gerard Piqué

El gest de Piqué enmig dels rumors de crisi amb Clara Chía: bufetada a Shakira

Gerard Piqué s'ha pronunciat públicament i ha deixat tothom amb la boca oberta

Gerard Piqué ha fet quelcom sorprenent. Ben segur que gran part dels seus seguidors i seguidores ho estaven esperant. Per sorpresa de tothom, l'empresari català per fi ha publicat una fotografia amb Clara Chía. És la primera imatge que el català mostra amb la seva parella i el cert és que se'ls veu molt bé. 

Però la pregunta que ens fem és: Per què ara? Podria ser que aquest acte d'amor hagi estat conseqüència dels rumors d'infidelitat que sobrevolaven en la parella. Aquests darrers dies, s'ha especulat molt sobre si Piqué podria haver estat infidel a Clara Chía amb la jove de 23 anys, Júlia Puig. 

Sigui com sigui, el cert és que aquesta fotografia publicada pel català és una bufetada tant pels falsos rumors sobre una possible crisi entre ell i Clara Chía com per Shakira. Ja que, la colombiana, es va despatxar ben a gust amb la cançó de Bizarrap en contra de la seva exparella i tot el seu entorn com, Montserrat Bernabeu.

Gerard Piqué, preocupat per la seva mare

El xicot de Clara Chía té clar que la cançó de la seva ex no ha deixat indiferent a Montserrat Bernabeu, la seva mare. Tanmateix, el que més ha ferit la catalana és el que Shakira hauria demanat als seus fills, Milan i Sasha. I és que segons publica Lecturas, es tractaria de quelcom esfereïdor.

La revista Lecturas ha publicat que la colombiana ha sol·licitat als petits Milan i Sasha que no li diguin àvia ni avi als pares de Gerard Piqué. Pel que sembla, els ha dit que no ho facin perquè és la manera que ella no es posi trista. Molt heavy tot plegat.

L'exfutbolista del Barça sap que la tensió entre les dues parts va en augment i que cada cop van apareixent. Així, ara s'ha publicat un vídeo del 2016 en què Bernabeu fa callar l'exparella del català, amb el qual es posa de manifest que potser la relació entre les dues estava malament des de feia temps.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp