Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dabiz Muñoz amb el pèl roig

Dabiz Muñoz admet els nous rumors sobre l'embaràs de Cristina Pedroche

La veritat sobre el fill que espera Dabiz Muñoz

 El 2023 ha començat de la millor manera per a Dabiz Muñoz i la seva actual parella, Cristina Pedroche. El xef més conegut d'Espanya tindrà finalment un fill amb la presentadora. Una notícia que ens va confirmar ella mateixa el mes de desembre.

A més, ho vam poder comprovar nosaltres mateixos el dia de les Campanades sota el seu fabulós vestit original, amb el qual ja se li notava la panxeta. Aquesta setmana hem conegut diversos detalls que ha pogut confirmar el mateix Dabiz Muñoz sobre l'embaràs de la parella. La periodista s'ha volgut sincerar i acostar molt més a tots els seus seguidors de les xarxes socials d'una manera molt especial.

Dabiz Muñoz i la seva parella estan esperant un nou membre a la família

El darrer mes de desembre Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche confirmaven el rumor que estava en l'aire des de feia un temps. A escassos dies de l'inici del nou any, s'anunciava a la revista Lecturas que Cristina i la seva parella estaven esperant un bebè. Una bona notícia amb què finalitzarien l'any 2022 i començaven un de nou, ple d'alegries, molta felicitat i sobretot amor.

Imatge de Cristina Pedroche i Daviz Muñoz.
Cristina Pedroche i Daviz Muñoz van acomiadar l'any de la millor manera. | Instagram

Després de la informació de la revista, la parella va confirmar més endavant la notícia amb una imatge a les xarxes socials acompanyada d'unes paraules boniques. «Estem davant del viatge més apassionant que viurem i, per descomptat, ho volíem compartir amb tots vosaltres, com sempre, per aquí. Res d'exclusives, res de treball, això és només personal. El més personal i íntim que tenim. No coneixem felicitat més gran que la que ens dona aquest bebè que s'està cuinant a foc lent per ser el nostre millor guisat», es podia llegir.

Una manera molt especial d'acomiadar l'any

La parella de Dabiz Muñoz ens va sorprendre un any més amb el seu preciós vestit original el dia de la nit de Cap d'Any, com sempre sol fer. Un 'look' amb què podíem apreciar ja la seva incipient panxeta. Des d'aquell moment en què vam poder comprovar que estava embarassada, la periodista ha volgut publicar amb els seus seguidors diverses fotos en què ha presumit de nova silueta.

Tan propera com sempre, la presentadora ha anat comentant com està vivint el seu primer embaràs. La parella de Dabiz Muñoz s'ha sincerat amb tots els seguidors i ha parlat sobre els seus primers símptomes. Recordem que fa poques setmanes Cristina ja va esmentar que no havia pogut tastar algunes coses noves de la carta del restaurant de Dabiz, per la limitació d'aliments.

Imatge de Cristina Pedroche presentant les Campanades
La nit de Cap d'Any vam poder veure la panxeta de Cristina Pedroche. | ANTENA 3

Els primers símptomes de la parella de Dabiz Muñoz

Com hem dit anteriorment, la 'influencer' ha volgut mostrar-se molt propera amb tots els seus seguidors, per això ha acudit a Instagram per compartir com està vivint l'embaràs. La dona de Dabiz Muñoz ha publicat una història en què l'hem poguda veure en bata amb un missatge: «Com esteu? Jo gairebé en la mateixa posició que ahir».

A més a més, Cristina ha pujat al seu perfil d'Instagram també aquests dies una imatge abans d'entrar a treballar a l'espai televisiu de 'Zapeando', on esmentava que: «intentava aparentar que tenia energia quan només volia estar tot el dia dormint».

Encara que puguem notar com la son li està passant factura en aquesta primera fase d'embaràs, podem observar com està de feliç i il·lusionada. Una nova etapa comença tant per a ella com per a Dabiz Muñoz, que hauran de gaudir-ne com ells saben. Se'ls presenta un nou any ple d'alegria i de molta, molta il·lusió.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp