Primer pla de Nacho Palau

Nacho Palau revela que ha mort algú molt especial per a ell: «Una barbaritat»

Nacho Palau ha aclarit tots els dubtes

Nacho Palau es va cansar d'estar a l'ombra i va fer el pas més esperat fa un any: ser concursant de Supervivientes 2022. Era la primera vegada que treballava a la televisió i ho va fer de meravella. De fet, va estar a punt de guanyar el joc. Va obrir el seu cor al gran públic i actualment és una de les cares més estimades de la crònica social.

Però, Nacho Palau està travessant per un problema de salut força seriós. Fa mesos li van detectar un càncer molt complicat. Afortunadament està lluitant contra la malaltia amb un optimisme envejable i cada cop està més a prop de la recuperació. Ara, acaba de concedir una entrevista a Diez Minutos i ha explicat que encara no ha rebut els seus últims resultats mèdics.

Fotomuntatge de Nacho Palau i Cristian Villela
Nacho Palau està tan enamorat com sempre | ESPAÑA Diario

Nacho reconeix que va estar a punt de rendir-se, però va ser un sentiment puntual que aviat va quedar en l'oblit. S'ha adonat que té una família preciosa: quatre fills, una mare i un xicot que sempre miren pel seu benestar. Ara bé, Cristian, que és el seu gran amor, ha estat al punt de mira per un assumpte que no es correspon amb la realitat.

Nacho ha explicat que continua amb Cristian i que no és cert que hagin trencat ni que hagin travessat una crisi. L'únic que és veritat és que el xilè va haver de marxar al seu país. De fet, ha estat allà des del desembre, però hi ha una explicació. Ha mort la seva àvia i vol donar suport a la seva família. No vol tornar a Espanya fins que el tema estigui resolt.

Palau ha revelat la mort de l'àvia del seu xicot, una persona molt especial per a tothom, tot i que ell no la coneixia gaire. Van mantenir llargues converses telefòniques i tenien una relació molt bonica. Per això, la seva mort també ha afectat l'escultor, que s'ha vist obligat a treure a la llum aquest detall per explicar que mai ha trencat amb Cristian.

Nacho Palau, més sincer que mai: «Ens estimem»

Nacho està centrat a recuperar-se i no perdrà el temps enfrontant-se amb els periodistes que estan mentint sobre ell. L'únic que ha fet ha estat deixar clar que adora el seu xicot i que és molt fort que diguin que s'han separat. «Estem junts i ens estimem una barbaritat», comenta durant la xerrada amb Diez Minutos.

Imatge de Cristian Villela
Nacho Palau té el suport incondicional del seu xicot | TELECINCO

Palau s'ha sincerat completament i ha revelat que la mort d'un ésser especial és l'única cosa que els ha separat. Això sí, físicament, perquè al terreny amorós continuen junts i més connectats que mai. I és que Cristian s'ha convertit en un dels seus grans suports, coneix bé els seus fills i està completament integrat a la família.

«Se'n va anar a Xile a principis de desembre perquè va morir la seva àvia, ara és amb la seva família allà, però torna al febrer». Palau no té res a amagar i ha posat les cartes damunt la taula: per a ell el que és important són altres coses. Tant se val el que diguin, està centrat en el seu procés de recuperació i, per sort tot està anant bé.

Nacho Palau compta amb un suport inesperat

Nacho ha reconegut que Miguel Bosé és a prop seu en aquests moments i que pot comptar amb la seva ajuda per al que necessiti. Han tingut molts problemes en el passat, però res importa ara perquè hi ha altres assumptes pendents. Ara, el fonamental és que el valencià derroti el càncer, cosa que sens dubte aconseguirà molt aviat.

Palau ha esdevingut un referent per a molts, per això està rebent tants missatges d'afecte. En efecte, tots els que hi han treballat asseguren que és una persona molt agradable.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp