Imagen con las caras de Amor Romeira y Bertín Osborne

Amor Romeira posa contra les cordes Bertín Osborne: «Que expliqui la història»

Amor Romeira ha deixat en evidència Bertín Osborne i ha indicat que menteix

Fa uns dies, Bertín Osborne es va convertir en portada de la revista 'Semana' l'havien vist amb una noia, Chabeli Navarro. La publicació indicava que havien iniciat una relació i que estaven molt contents.

Tot i això, ell va desmentir la informació i va indicar que només l'havia vist en un parell d'ocasions i amb amics comuns. Però Amor Romeira, amiga d'ella, té clar que ha mentit.

D'aquesta manera, l'ha deixat en evidència a Instagram i ha defensat la sevillana, ex de Kiko Rivera.

Amor Romeira posa en dubte Bertín Osborne

Romeira s'ha mostrat molesta perquè Osborne ha negat la relació que té amb Chabeli i ha decidit trencar el silenci. Així, ha explicat tot el que sap a les xarxes socials. De fet, no té res a veure amb la versió del cantant. 

D'entrada, se suposa que al maig la seva amiga li va dir: «Germana, no t'he explicat que m'he estat veient amb Bertín». Després li va dir que l'havia conegut a la festa d'un futbolista de primera divisió «molt famós i d'actualitat».

Foto del personatge
Chabeli Navarro va explicar a la seva amiga Amor Romeira la relació que té amb Bertín Osborne | Cedida

De la mateixa manera, l'exconcursant de 'Gran Hermano' ha explicat que també li va donar detalls sobre el cantant. «Ha estat meravellós, molt detallista, és un cavaller. També és un empotrador».

Però la insistència d'Osborne va acabar fent que ella el bloquegés «perquè s'havia contagiat de COVID-19 i estava molt angoixada».

Després de tot, Romeira ha volgut sortir en defensa de la sevillana i ha desmentit tot el que han dit. «Chabeli no és una tia interessada, li és igual tot. És ingènua i per això li passen les coses que li passen».

Tot seguit, ha afirmat que ella li va dir que si el cantant li havia agradat, que el desbloquegés. Després de fer-ho, li va enviar un missatge explicant-li tot el que havia passat. En aquell moment, segons Amor, «ell li envia un àudio, que jo escolto, en què s'hi dirigeix de manera afectuosa com a 'flaquita'».

Amor Romeira durant la presentació de l'obra 'El Contador de l'Amor' a Madrid el 08/05/2018
Amor Romeira ha donat molts detalls de la relació | GTRES

Però això no és tot. La famosa cantant de realities ha explicat que va advertir a l'andalusa que posés el fre. «No et facis il·lusions perquè és un faldiller, va al que va i no vol res».

Tot i això, ha reconegut que després va canviar d'opinió i va pensar que anava de debò. De fet, ell li feia confidències, volia que l'acompanyés a esdeveniments i, fins i tot, sortia amb ella a dinar i a sopar.

En aquest punt, ha abordat un tema delicat i ha negat el fet que Chabeli filtrés la informació. Amor s'ha culpat a si mateixa de ficar la pota al reality 'Solo/Sola' i de propiciar que la premsa en fes un seguiment. Així, van aconseguir fotografiar la parella.

Amor Romeira carrega contra Bertín Osborne

Després de narrar els fets, la canària ha atacat durament l'artista. «Ha canviat la versió tres o quatre vegades».

Així mateix, li ha deixat anar a ell: «Vas dir a Lydia Lozano que les fotos que us havien fet eren perquè veníeu d'una festa. No em facis dir d'on veníeu al cotxe».

Per acabar, ha volgut fer-li una advertència: «Tens sort que em controli, perquè si explico la història...».

Bertín Osborne mirant amb desconfiança i incredulitat
Bertín Osborneha fet enfadar Amor Romeira | Gtres

Però ha anat un pas més enllà. Aquests dies ha parlat per a 'Europa Press' i visiblement enfadada ha manifestat: «Estic emprenyada amb la situació d'atacar sempre la dona. Sempre els feu un currículum de les relacions passades, però no de les d'ell».

«Estic emprenyada perquè aquest senyor digui que 'quina vergonya'. A mi el que em fa vergonya és com està actuant ell».

EL VÍDEO DEL DIA