Fotomuntatge de Marina Díez i el plató de 'Gran Hermano'

Marina Díez, de participar a 'Gran Hermano' a gairebé morir i quedar-se sense res

A la coneguda exconcursant de la primera edició de 'Gran Hermano' l'han desnonat del seu negoci

Marina Díez es va fer famosa després de participar a 'Gran Hermano 1', cap a l'any 2000. Va ser una de les persones escollides per a viure una experiència nova a la televisió espanyola. Però, des que va sortir de la casa, aviat  es va allunyar del focus mediàtic.

El cas és que el nom de Marina Díez ha tornat a sortir a la palestra per un assumpte molt dolorós. I és que l'exconcursant del reality més longeu de Telecinco regentava un bar a les Balears. El local es troba a Llucmajor (Mallorca), i recentment Marina ha tingut un problema que no s'esperava: ha hagut d'abandonar l'establiment a causa d'un desnonament.

Logo original del reality 'Gran Hermano'
Marina Díez va ser una de les concursants de la primera edició de 'Gran Hermano' | Telecinco

I és que el consistori llucmajorer liderat per Éric Jareño (PP) va aprovar el desnonament del bar de Marina, que va decidir abandonar les instal·lacions, i molts veïns van anar a donar-li suport davant de l'esmentat local.

Díez, que ha posat l'assumpte en mans d'advocats, vol defensar el seu negoci. I és que assegura que el conveni que tenia amb els responsables del bar, que era el local de la tercera edat de Badia, finalitzava al febrer del 2022.

Marina Díez, de 'GH 1', desnonada del bar que regentava a Mallorca

Segons apunta Díez, «darrere d'aquest desnonament hi ha una sèrie de desavinences amb alguns integrants de la directiva». Afirma que «per a fer-me fora del local van optar per trencar el conveni que tenien amb l'Ajuntament argumentant que a causa de la covid-19 necessitaven l'espai per a usos educatius». Això va passar el setembre de 2020.

Imatge de Marina Diez
Marina Díez lluitarà pels seus drets després de perdre el bar que regentava a Mallorca | cedida

Díez exposa que la ruptura del conveni entre la junta directiva Badia Gran i l'Ajuntament no se li va comunicar en temps i forma. Segons l'exgrangermana, no la van avisar fins a setmanes més tard. Un fet que va presentar com a al·legació a l'expedient de desnonament del consistori balear.

A l'hora de tractar el «desnonament per a la recuperació del local de domini públic» al ple de l'Ajuntament, ha passat el següent. Diversos partits de l'oposició ja van avisar l'equip de govern que a l'expedient no hi havia les al·legacions presentades per Marina Díez.

 

A més, cal destacar un aspecte important, segons explica Díez. «Durant tot aquest període han rebut constants visites d'agents de la policia local de Llucmajor al·legant diferents motius», exposa.

L'exconcursant de 'GH' sosté que continuarà lluitant pels seus drets. Vol demostrar que la directiva de Badia Gran i l'Ajuntament de Llucmajor no han fet bé les coses.

Marina Díez ha sigut operada de quatre bypass

D'altra banda, Marina va tenir una època molt crítica pel que fa a la salut. El 2020, es va tornar a posar davant dels focus a l'aniversari del reality de Telecinco, ocasió que va aprofitar per a conscienciar la gent sobre la gravetat de la covid-19 i per a explicar els problemes de salut que havia patit.

I és que Díez es va haver de sotmetre a quatre operacions de bypass. «La vida és meravellosa. Els nervis i l'estrès no serveixen per a res», va sentenciar a la xerrada amb el públic de 'Gran Hermano'. De la mateixa manera, va demanar als seus seguidors que es confinessin per a lluitar contra el virus.

«Fa un any em van operar de quatre bypass coronaris i, des d'aleshores, veig la vida d'una manera molt diferent: viure és meravellós», va dir al seu dia.

«Aprofiteu per a fer exercici, pintar, llegir. Feu aquestes coses que abans no podíeu fer, aferreu a això», deia Marina en ple confinament. «Moltes famílies estan patint», es lamentava a l'època més dura de la pandèmia.