Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient

Kiko Rivera, destrossat per la ruptura: «Porto un temps dormint sol»

Kiko Rivera ha descobert que un membre de la seva família ha sigut traït

Kiko Rivera, fill de la cantant Isabel Pantoja, es troba en el punt de mira per una presumpta infidelitat que ha fet tremolar els fonaments de la premsa del cor. Kiko Hernández, col·laborador de 'Sálvame' i presentador ocasional del programa, ha tret a la llum una notícia trencadora.

Tot i que molts periodistes estan investigant sobre el tema, només hi ha una cosa clara: la família Pantoja ha tocat fons. Hernández assegura que Bernardo Pantoja, pare d'Anabel Pantoja i oncle de Kiko Rivera, li ha sigut infidel a la seva dona, una ballarina anomenada Junco.

Suposadament hauria intercanviat missatges amb una dona anomenada Rocío que viu al barri sevillà de Triana. Davant d'això, els col·laboradors de Telecinco s'han quedat sense alè en descobrir els detalls d'aquesta conversa.

Bernardo Pantoja, germà d'Isabel Pantoja, pateix una malaltia que li impedeix moure's sense ajuda, així que es desplaça amb cadira de rodes. Fa un temps va conèixer Junco, una artista japonesa que sempre ha estat al seu costat i li ha fet companyia en els pitjors moments.

Però, malgrat això, la madrastra d'Anabel podria posar punt final a la seva relació després d'assabentar-se de l'esmentada deslleialtat. Per la seva banda, Kiko, DJ de professió, està molt ocupat amb les seves obligacions laborals i no té temps d'ajudar el seu oncle. Per això, en cas que Junco deixés de formar part de la família Pantoja, tots haurien de mobilitzar-se pel bé de Bernardo.

L'equip de 'Sálvame' no sent gens de llàstima per Bernardo, ja que ha estat un home que ha tingut una relació molt complicada amb la premsa. De fet, en una ocasió, va amenaçar un periodista perquè aquest va descobrir que suposadament estava venent Anabel Pantoja, la seva filla. I ara, Telecinco ha publicat tots els detalls del darrer drama de la família més mediàtica del cor.

Kiko Rivera, sense alè: «Jo et menjaria sencera»

Rivera ha descobert que el seu oncle Bernardo ha traït Junco, una dona molt discreta que l'únic que ha fet és cuidar-lo i protegir-lo. Els espectadors tenen clar que el pare d'Anabel no s'ha portat bé i que hauria de demanar disculpes a la seva dona. No obstant això, ell assegura que tenen problemes des de fa temps i que fan vides molt diferents.

Anabel Pantoja mira plorant el seu nòvio durant el casament
Anabel Pantoja està preocupada pel seu pare Bernardo | GTRES

Segons sembla, Bernardo Pantoja li va dir a la seva presumpta amant que estava a punt de ser un home solter, així que podien veure's quan volgués. «Porto temps dormint sol», li va prometre. Tot i això, Anabel Pantoja va entrar per telèfon a 'Sálvame' per desmentir que el seu pare estigués travessant una crisi sentimental.

Hernández, autor de l'exclusiva, assegura que té proves per demostrar que tot allò que està explicant és veritat. Segons el col·laborador, hi ha imatges i enregistraments que deixen en evidència el presumpte romanç clandestí. «Jo et menjaré gairebé tota sencera i deixaré un trosset per tenir-te tota una vida», escriu l'oncle de Rivera.

Anabel s'ha pres amb humor aquest escàndol, però tot fa pensar que està força molesta amb 'Sálvame' per haver-ho tret a la llum. I és que sempre ha intentat protegir la intimitat del seu pare, perquè sap que és un personatge força conflictiu.

Kiko Rivera ho ha perdut tot: «És una ximpleria»

Per la seva banda, el fill d'Isabel Pantoja està passant per una situació mediàtica força complicada, ja que sembla que tothom li ha donat l'esquena. Així és, sembla que la premsa ja no confia en la seva paraula, el públic no li dona la raó en els últims escàndols i la seva família no en vol saber res.

De la mateixa manera, Anabel Pantoja, cosina de Kiko, ha parlat amb Telecinco per només aclarir l'enrenou organitzat per Bernardo, ja que en cap moment s'ha pronunciat sobre el seu cosí. I és que el seu únic objectiu era treure-li importància al problema del seu pare: «Em sembla molt divertit, però jo no sé res, és una ximpleria».