Sofía Suescun i Kiko Kiménez al concurs 'Gran Hermano Vip'

Kiko Jiménez, retratat després de descobrir-se les seves males paraules sobre Sofia

Amor Romeira ho va revelar al 'Sálvame Deluxe'

La passada nit de dissabte Amor Romeira entrava al plató de 'Sábado Deluxe' i ho feia per arremetre, sense pèls a la llengua, contra la parella formada per Sofía Suescun i Kiko Jiménez. Romeira s'enfrontava a un cara a cara amb el de Linares.

L'exconcursant de 'Gran Hermano' s'asseia al plató per deixar retratat a l'exconcursant de 'Hombres, Mujeres y Viceversa' i treure a la llum les coses que aquest deia sobre Sofía quan estava sortint amb Gloria Camila Ortega Cano. Unes declaracions que es feien públiques mentre la principal protagonista està tancada participant en el nou 'reality' de la cadena 'Sola'. 

«La posaves a parir i eres el primer que parlava 'pestes' de Sofía», sentenciava Amor i afegia que «ell explicava les coses de Sofía i explicava que Sofía té el 'chocho' més lleig del món». L'exconcursant de 'Gran Hermano' visitava el plató de Telecinco disposada a explicar tot el que la 'taràntula', el nom que li va designar a Jiménez durant tota la nit, li havia arribat a dir quan encara existia una amistat entre els dos.

Unes paraules que van deixar a Kiko Jiménez fora de joc i que responia amb un «que mesquí, és molt lleig tot això». Romeira però no es quedava callada i li contestava: «Tu volies aigua? Doncs et dono un gotet». 

Amor va demandar a Sofía

Cal recordar que el conflicte entre Sofía i Amor fa temps que dura i és que l'exconcursant de 'Gran Hermano' va demandar el 2018 a l'actual parella de Kiko després que aquesta li digués: «Per ser un paio, pocs ous tens». Una demanda que la filla de Mayte Galdeano va respondre interposant una altra demanda per injúries.

Un tema que va sortir també durant l'entrevista al 'Deluxe' on Kiko va acusar la seva examiga d'intentar victimitzar-se però Amor s'excusava dient que aquesta noia ha de ser conscient que té més d'un milió de seguidors i rebo molts missatges al dia de gent insultant-me per culpa de la seva fomentació. Ella ho fa públic i els seus fans venen i m'escriuen, em diuen 'ets un home, accepta-ho'. Amor aclaria que pensa arribar fins al final amb la demanda.