Muntatge fotogràfic amb una imatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

El Clan Flores a la corda fluixa: Tota la veritat sobre la baralla amb Rocío Carrasco

La sentència que deslliga un dels pitjors episodis en la vida d'ambdues deixa en mal lloc a la néta de Rocío Jurado

Rocío Carrasco ha estat durament criticada des que va trencar tota mena de relació amb la seva filla Rocío Flores. La filla de Rocío Jurado mai ha volgut pronunciar-se sobre quins van ser els motius que la van portar a desvincular-se de la seva filla. Ni tan sols respon a les trucades de Rocío Flores, tal com ella i el seu pare, Antonio David Flores, han explicat en diverses ocasions. 

El silenci sobre aquest succés planeja sobre els més afins. Tampoc els tertulians coneixedors dels motius s'atreveixen a destapar-ho per por a patir represàlies. Rocío Carrasco demanda a tot aquell que posa en la seva boca el nom de la primogènita de la cantant. 

Tot apunta al fet que la ruptura entre mare i filla està relacionada amb un succés desagradable que va passar a casa de Rocío Carrasco, del qual va ser partícip Rocío Flores. Després de vuit anys de silenci, per fi s'ha descobert la realitat. 

Moltes van ser les especulacions sobre si Rocío Carrasco hauria estat víctima del mal caràcter de la seva filla. Altres assenyalen a Fidel Albiac com a responsable de la separació entre mare i filla. Però la veritat s'amaga en un episodi de violència domèstica entre Rocío i la seva filla. 

Una nectarina provoca la fúria entre mare i filla

La sentència del Jutjat de Menors número 4 de Madrid ha sortit a la llum. En ell es relaten els episodis més durs que van viure mare i filla i que fins ara es desconeixien. 

«Al voltant de les 8.00 h del dia 27 de juliol de 2012, trobant-se la menor en el domicili familiar al costat de la seva mare, la parella d'aquesta i el seu germà, va iniciar una disputa amb aquella en el transcurs de la qual li va propinar diversos cops, arribant fins i tot a tirar-la a terra, per a posteriorment continuar colpejant-la, donant-li diverses puntades. A conseqüència dels fets, Rocío Carrasco va sofrir policontusions amb equimosis a la regió frontal dreta, amb edema en tots dos canells, a la cuixa dreta, a l'avantpeu dret i un hematoma en el segon dit del peu dret, per a la curació del qual únicament va requerir d'una primera assistència facultativa i de les quals va trigar a sanar vuit dies, un dels quals va estar impedida per a l'exercici de les seves ocupacions habituals», diu la sentència.

La disputa entre Rocío Carrasco i la seva filla gran va ser provocada per una nectarina a la cuina i va continuar quan Rociíto va tractar d'impedir que la seva filla sortís de casa. 

Lluny de ser una discussió normal entre mare i filla, aquell dia es van propinar crits, i dels crits van passar als cops. Rocío Carrasco va caure a terra i, segons relata la sentència citada, la mare de Rocío Flores presentava lesions. 

Després de l'episodi, la filla d'Antonio David va sortir corrents cap al cotxe que habitualment l'esperava a la porta de casa. El xòfer a ser citat com a testimoni i va assegurar que la nena «estava molt nerviosa». Rocío Flores va demanar al conductor que la portés a la caserna de la Guàrdia Civil

Rocío Flores, condemnada

Rocío Flores va denunciar a la seva progenitora i segons algunes fonts «declararia davant la benemèrita contra la seva mare, a la qual atribueix un suposat delicte de maltractaments». El succés va arribar als tribunals per la via penal. Però Rocío Carrasco, la processada, va ser absolta. 

La resolució del cas va perjudicar Rocío Flores. La jove va haver de complir sis mesos de llibertat vigilada, del 5 d'octubre de 2013 fins al 2 d'abril de 2014. 

Rocío Flores, denunciada per la seva mare, va ser condemnada per «un delicte de maltractament habitual, un delicte de maltractament, una falta continuada d'amenaça i una falta continuada d'injúries» contra la seva mare. 

Des d'aquell fatídic episodi, mare i filla no mantenen cap mena de relació. Rocío Flores ha manifestat en reiterades ocasions el seu desig de reconciliar-se amb la seva mare, però Rociíto prefereix seguir el seu camí lluny de la seva filla. Després que aquest succés hagi sortit a la llum, molts comprenen la decisió de Rocío Flores.